مبارزه با آفت سن گندم در فارس
مبارزه با آفت سن گندم در فارس
مبارزه با آفت سن که از بهمن ماه سال گذشته و با هدف افزایش تولید در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت آغاز شده است، تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.

طرح مبارزه با آفات گندم برای تولید محصولی با کیفیت بهتر و بیشتر در فارس در حال انجام است .

کاربر، کارشناس ارشد مدیریت حفظ نباتات جهادکشاورزی فارس گفت: مبارزه با آفت سن که از بهمن ماه سال گذشته و با هدف افزایش تولید در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت آغاز شده است، تا اواخر خرداد ماه ادامه دارد.

در این طرح ۱۲۰ هزار هکتار از گندمزارهای فارس علیه آفت سن گندم بیمه می شوند.
امسال بیش از ۴۲۰ هزار هکتار مزارع استان فارس به زیرکشت گندم آبی و دیم میرود.

کاربر افزود: سن غلات، یکی از خطرناک ترین آفت های گندم است که از برگ، ساقه و دانه تغذیه و به دوشکل کمی و کیفی به محصول خسارت وارد می کند.

سن گندم آفتی است که ضمن تغذیه از برگ سبز گندم و جو و نیز تزریق بزاق به دانه گندم موجب فساد پروتئین و گلوتن گندم و جو شده و ماده سیاه رنگی را به جا می گذارد که دانه های آلوده موجب مسمومیت تغذیه ای انسان و دام می شود.
وی افزود: اگر مزارع گندم دچار این آفت شوند احتمال خسارت ۴۰ تا ۸۰ درصدی برای این مزارع وجود دارد.

شهرستان های شیراز، مرودشت، اقلید، داراب و فیروز آباد از جمله مناطق مستعد کشت گندم در استان فارس است .

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/zdu9FV