کاهش ۵۰ درصدی تولید گوجه سبز در ابرکوه بعلت گرمازدگی
کاهش ۵۰ درصدی تولید گوجه سبز در ابرکوه بعلت گرمازدگی
گرمازدگی اوایل سال جاری، تولید گوجه سبز (آلوچه) در این شهرستان را تا 50 درصد کاهش داد.

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: گرمازدگی اوایل سال جاری، تولید گوجه سبز (آلوچه) در این شهرستان را تا ۵۰ درصد کاهش داد.
مهدی غیب الهی روز پنجشنبه  اظهارکرد: بیش از ۳۰۰ هکتار از سطح باغات شهرستان ابرکوه که بیشتر در دهستان فراغه بخش مرکزی است به کشت گوجه سبز اختصاص دارد .
وی با بیان اینکه برداشت گوجه سبز تا اوایل خرداد ادامه دارد افزود: امسال بخاطر گرمازدگی تولید این محصول در هر هکتار به ۱۰ تن رسیده و این در حالیست که در شرایط آب و هوایی عادی، تولید به طور متوسط در هر هکتار ۲۰ تن و در بعضی از باغات به ۳۰تن می رسد.
این مسئول خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از ۳۰۰ تن گوجه سبز در باغات این شهرستان تولید شده که علاوه بر مصرف داخلی به استان های هم جوار صادر کشده است.


گوجه سبز، میوه نوبرانه فصل بهار علاوه بر طعم خوشمزه غنی از ویتامین C، اسید مالیک و اسید سیتریک است.
گوجه سبز به عنوان یکی از پرطرفدارترین میوه های نوبرانه بهار ضمن تقویت دندان ها و لثه ها، بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی می شود.
گوجه سبز اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی می شود.


درشهرستان ابرکوه ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی به کشت محصولات مختلف کشاورزی اختصاص دارد که از این میزان پنج هزار هکتار آن به باغات میوه تعلق دارد.
این شهر با ۵۱ هزار نفر جمعیت در۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد واقع است.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/XZdI4c