شنبه, ۲۱ فروردین ۱۴۰۰
»   اخبار, اخبار ایران, استان ها, مازندران  »   کشت ارقام پر محصول خطر ابتلا به بلاست برنج را کاهش می دهد
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ , ساعت ۱۴:۲۸

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد

کشت ارقام پر محصول خطر ابتلا به بلاست برنج را کاهش می دهد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از زمان مبارزه با بیماری بلاست برنج خبر داد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از زمان مبارزه با بیماری بلاست برنج خبر داد.

احمد صادقی مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد اظهار کرد: با توجه به فراهم شدن شرایط محیطی برای ظهور و گسترش بیماری بلاست برنج، زیان اقتصادی روی ارقام حساس دور از انتظار نیست.

وی افزود: برای کنترل بیماری بلاست برنج در این منطقه باید ارقام مقاوم و پرمحصول مانند نعمت، فجر، شیرودی و شفق کشت شود.

صادقی عنوان کرد: رعایت فاصله، تراکم بوته در واحد سطح و تقسیط کود ازته از اصول صحیح کشت است که در جلوگیری و کاهش خسارت بیماری بلاست بسیار اهمیت دارد.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: مصرف بی‌رویه کودهای ازته سبب حساسیت و گسترش بیماری و مصرف کودهای پتاسیمی و سیلیکاته سبب افزایش مقاومت گیاه برنج در برابر بیماری می‌شود.

صادقی تصریح کرد: با مشاهده علائم بیماری روی برگ یا در مرحله خوشه‌دهی با ظهور ۳۰ تا ۴۰ درصد خوشه روی ارقام حساس و با قارچکش‌هایی مانند بیم به میزان نیم‌کیلو، وین به میزان ۴۰۰ سی سی، ویستا به میزان ۵۰۰ گرم و ناتیوو به میزان ۱۶۰ گرم در هکتار مبارزه شیمیایی انجام شود.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/26RwFp

خبرگزاری ایلنا

مطالب مرتبط

رقم جدید برنج " شهریار" که مهر ماه سال ۹۵ از سوی پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری مازندران واقع در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری معرفی شده بود، به صورت رسمی ...
کشاورزان و باغداران مازندران در حالی این روزها با نوسان‌های شدید و قیمت‌های نجومی انواع سموم کشاورزی مواجه هستند که به رغم مشکلات کمبود نقدینگی در چنین فصلی ، ناچار به خرید بموقع ...
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم مصرف کودهای پتاسه و سیلیکاته برای پیشگیری و کاهش خسارت بیماری و افزایش کمی و کیفی محصول برنج تاکید کرد. به نقل ...
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: در مبارزه زراعی با بیماری بلاست برنج، کشت ارقام مقاوم، اجتناب از مصرف بیش از حد کودهای ازته و کاشت زود هنگام در کاهش خسارت این ...
No Thoughts on کشت ارقام پر محصول خطر ابتلا به بلاست برنج را کاهش می دهد

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها