سمپاشی علیه ملخ در سطح ۲۰۰ هکتار از اراضی رامسر

ملخ بومی

چاپ

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامسر با اشاره به اعزام کارشناسان جهادکشاورزی استان به دهستان اشکورعلیا گفت : تاکنون ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی این منطقه برای مبارزه با ملخ های بومی البرز سمپاشی شده است.
فرزاد نوائیان روز یکشنبه افزود : از صبح امروز یک اکیپ از واحد حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان مازندران به همراه کارشناسان جهادکشاورزی رامسر به منطقه اعزام شدند تا پس از بررسی موقعیت منطقه در صورت لزوم سمپاشی در مکان های دیگر الوده به ملخ ها انجام شود.
وی با بیان اینکه هنوز میزان خسارات وارد به مزارع زراعی و باغی این منطقه مشخص نشده ، افزود : مبارزه شیمیایی و سم پاشی در راستای مقابله با هجوم ملخ بومی البرز در باغات و مراتع دهستان اشکورعلیا انجام می شود و تلاش شده تا پس از شناسایی کانون های آلوده ، به منظور حفظ محیط زیست و محصولات زراعی تنها در کانون های آلوده سمپاشی شود.
نوائیان در خصوص چگونگی شناسایی مناطق آلوده به ملخ های این منطقه گفت : برای شناسایی کانون های آلوده همه ساله پس از ذوب شدن برف عده از افراد به عنوان دیده بان به منطقه اعزام می شوند و پس از گشت زنی اقدام به شناسایی مکان های آلوده می کنند.
به گفته وی، ملخ ها پس از ذوب شدن برف ها و تخم ریزی از مناطق بالادست به سمت مزارع و باغات منطقه هجوم می برند.
مدیر جهادکشاورزی رامسر خاطر نشان کرد : کارشناسان این اداره پس از بازدید از منطقه برای کاهش میزان خسارات مواد شیمیایی، در صورت لزوم کانون های این حشرات را سمپاشی می کنند.
وی گفت : البته سم پاشی عرصه جنگل و کوه توسط منابع طبیعی و آبخیزداری مدیریت می شود.
بخش اشکور علیا دارای یک هزار و ۸۵ هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این میزان ۳۷۰ هکتار به کشت فندوق ، ۲۵۵ هکتار به کشت علوفه ، ۱۳۵ هکتار به کشت گیلاس و البالو ، ۱۵۲ هکتار به کشت حبوبات ، ۴۵ هکتار به کشت گل و گاوزبان و بقیه نیز به کشت دیگر محصولات اختصاص دارد.

دهستان اشکور علیا در فاصله حدود ۱۲۰کیلومتری مرکز شهرستان رامسر در غرب استان مازندران قرار دارد و دارای۱۱روستاست ، راه اصلی ارتباطی آن از سمت شهر رحیم آباد در استان گیلان می باشد.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/gFfB1P