آغاز طرح مهار آفات گلخانه‌ای با استفاده از عوامل بیولوژیکی و تولید محصول سالم در فلاورجان + فیلم
آغاز طرح مهار آفات گلخانه‌ای با استفاده از عوامل بیولوژیکی و تولید محصول سالم در فلاورجان + فیلم
طرح بیولوژیک با استفاده از عوامل بیولوژیک (سنک اوریوس و کنه سویرسکی) برای مبارزه با آفاتی از جمله مگس سفید، تریپس، پروانه توتا در گلخانه‌های استان اجرا می‌شود.

طرح مبارزه بیولوژیک کنترل آفات در گلخانه‌های استان آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان اصفهان در بازدید از گلخانه‌های بیولوژیک این شهرستان فلاورجان با اشاره به اینکه مرحله اول این طرح در گلخانه‌های تولید محصول فلفل رنگی در حال اجرا ست گفت: بیش از دو هزار هکتار گلخانه در استان وجود دارد که از ابتدای امسال تا کنون در سطح ۱۰ هکتار ازاین گلخانه‌ها عوامل مبارزه بیولوژیک رها سازی شده است.

محمودرضا افلاکی افزود: طرح بیولوژیک با استفاده از عوامل بیولوژیک (سنک اوریوس و کنه سویرسکی) برای مبارزه با آفاتی از جمله مگس سفید، تریپس، پروانه توتا در گلخانه‌های استان اجرا می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی فلاورجان در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه از ۸۰۰ هکتار از گلخانه‌های این شهرستان سالانه بیش از ۱۰۵ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ی برداشت و روانه بازار می‌شود گفت: این شهرستان با این میزان تولید قطب تولید محصولات گلخانه‌ی در استان است.

علی فرزانی محمدی با اشاره به اینکه در طرح بیولوژیک با حذف سم از گلخانه‌ها موجب کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌های گلخانه داران و افزایش ۳۰ درصدی در تولید می‌شود گفت: تا اکنون بیش از ۵۰ ساعت دوره‌های آموزشی برای علاقه‌مندان به گلخانه‌های بیولوژیک در این اداره برگزار شده که پیش بینی می‌شود تا پایان سال در ۲۰ هکتار از گلخانه‌های این شهرستان عوامل مبارزه بیولوژیک رها سازی شود.

طرح رهاسازی عوامل بیولوژیک کنترل آفات در دو هکتار از گلخانه‌های شهرستان فلاورجان با هدف تولید محصول سالم آغاز شده است.

گلخانه فلفل دلمه ای
گلخانه فلفل دلمه ای
گلخانه فلفل دلمه ای
گلخانه فلفل دلمه ای
گلخانه فلفل دلمه ای