شنبه, ۰۵ مهر ۱۳۹۹
»   گزارش  »   کارگاه آموزشی ثبت آفت کش های بيولوژيک
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ , ساعت ۱۳:۳۲

در محل سازمان حفظ نباتات کشور برگزار شد:

کارگاه آموزشی ثبت آفت کش های بیولوژیک

کار گاه آموزشی با موضوع ثبت آفت کش های بيولوژيک Regulatory Affairs for Biopesticides در محل سازمان حفظ نباتات با حضور سرکار خانم دکتر ايمه گرک متخصص در امور مرتبط با ثبت آفت کش های بيولوژيک از مؤسسه International Development of Regulatory Globalization (IDRG) در تاريخ 7 ارديبهشت ماه به سخنرانی آقای دکتر باغستانی رياست سازمان افتتاح شد.

باغستانی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در خصوص آفت کش های شیمیایی در ۲ سال اخیر و نیز تدوین دستورالعمل های تخصصی برای ثبت این نوع از آفت کش ها ، برگزاری این دوره را در زمینه آفت کش های بیولوژیک برای توسعه ثبت این نوع از فرآورده ها و افزایش تعداد آفت کش های بیولوژیک برای استفاده کشاورزان در عرصه مفید ارزیابی کردند.

کارگاه 2 آفت کش های بیولوژیک

این کارگاه به مدت ۲ روز با حضور کارشناسان سازمان ، اعضای کار گروه های ثبت آفت کش های میکروبی و بیوشیمیایی ، محققان مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی ، اعضای هیأت علمی دانشگاهها و نمایندگان شرکت های تولید کننده و وارد کننده آفت کش های بیولوژیک برگزارشد .هدف از برگزاری این کارگاه ، آشنایی دست اندرکاران بخش های مختلف ، با قوانین ثبت در کشورهای مختلف توسعه یافته ، دستاوردها و تغییرات جدید و نحوه جهانی سازی ثبت ، بانک اطلاعات ثبت جهانی ، کاهش زمان و هزینه های ثبت آفت کش های بیولوژیک ، ثبت منطقه ای و نحوه آماده سازی مدارک ثبت توسط متقاضیان ثبت بوده است .

 

منبع: سازمان حفظ نباتات کشور

مطالب مرتبط

سمینار یکروزه کاربرد مواد افزودنی و ادجوانت ها به مناسبت روز جهانی بدون سم روز شنبه در محل سازمان حفظ نباتات کشور و با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ...
به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از سایت futurity، محققین ETH Zurich روش جدید پوشش دهی ابداع کرده اند تا دانه های غلات را از حمله حشرات گرسنه نجات دهند. این ...
به گزارش پایگاه خبری کشاورزی و منابع طبیعی(IANN) به نقل از ایرنا، شینا انصاری روز چهارشنبه در کارگاه پایش آلاینده های محیط زیست در پنجمین جشنواره بین الملی فیلم سبز در موسسه فرهنگی هنری صبا، ...
استان کرمان یک‌سوم باغ‌های کشور را در خود جای‌داده است و مقام دوم در سطح زیر کشت خرما و رتبه سوم تولید مرکبات را به خود اختصاص داده است؛ در کنار این تولیدات، محصولات جالیزی ...
  • آخرین مطالب

  • برچسب ها