جمعه, ۰۴ مهر ۱۳۹۹
»   اخبار, ایران  »   افزایش عرضه قارچ تولیدکنندگان را به ورطه نابودی کشاند
۱۷ دی ۱۳۹۴ , ساعت ۹:۱۹

رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ:

افزایش عرضه قارچ تولیدکنندگان را به ورطه نابودی کشاند

افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر می‌شود.

محمد حسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت تولید قارچ اظهار داشت: راندمان تولید به سبب افزایش شرایط اقلیمی در کشور برای تولید قارچ مطلوب بوده زیرا این امر موجب شده واحدهایی که مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش مناسبی نیستند اقدام به خرید کامپوست کنند و حال لازم به ذکر است که روزانه بالای ۴۰۰ تن قارچ در کشور تولید می‌شود.
وی افزود: افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری  از واحدهای تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر می‌شود اما به دنبال شرایط پیش آمده اتحادیه اروپا و ترکیه و روسیه به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم بخشی از بازار روسیه را به خود اختصاص دهیم.
وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها بیان کرد: در حال حاضر قیمت قارچ دچار نوساناتی بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک حدود ۵ الی ۶ هزار تومان، درجه ۲، سه الی ۴ هزار و ۵۰۰ بوده است اما نباید فراموش کنیم که تنها ۶۰ الی ۷۰ درصد محصول واحدهای تولید قارچ درجه یک و مابقی درجه ۲ و ۳ است و به همین خاطر متوسط دریافتی فروش هر کیلو قارچ برای تولید کنندگان ۴ هزار و ۵۰۰ تومان است.

رئیس انجمن تولید کنندگان تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکل واحدهای تولیدی گردش نقدینگی است و از طرفی به سبب اینکه اکثر تولید کنندگان بدهی‌های بانکی دارند و بانک‌ها حاضر نیستند که به آنها تسهیلات مجدد دهند با ظرفیت ناقص واحدهای تولیدی خود مشغول به کار هستند و حال چنین شرایطی تنها موجب افزایش هزینه تولید کنندگان می‌شود.

منبع: باشگاه خبرگزاران جوان

مطالب مرتبط

به گزارش "خبر گیاه پزشکی ایران" به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، با تلاش واحد ویژه باغبانی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، نمونه‌های قارچ صدفی صورتی در گلخانه‌های این واحد خدمات تخصصی، ...
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچ‌های جنگلی و رویش گل‌های طبیعی پرهیز کنند....
با تلاش یک جوان کارآفرین کرمانی ، دومین مرکز پرورش قارچ های خوراکی شاه صدف یا ارینجی کشور در کرمان راه اندازی شده است. آقای محی آبادی گفت: بعد ...
مدیر کل مدیریت بحران استان قزوین هشدار داد مردم از مصرف قارچ‌های خودرو در طبیعت خودداری و این محصول را از مراکز مطمئن خریداری کنند. قدرت الله مهدیخانی گفت: چند ...
  • آخرین مطالب

  • برچسب ها