دوشنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
»   اخبار, ایران  »   افزایش عرضه قارچ تولیدکنندگان را به ورطه نابودی کشاند
17 دی 1394 , ساعت 9:19

رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ:

افزایش عرضه قارچ تولیدکنندگان را به ورطه نابودی کشاند

افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر می‌شود.

محمد حسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت تولید قارچ اظهار داشت: راندمان تولید به سبب افزایش شرایط اقلیمی در کشور برای تولید قارچ مطلوب بوده زیرا این امر موجب شده واحدهایی که مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش مناسبی نیستند اقدام به خرید کامپوست کنند و حال لازم به ذکر است که روزانه بالای ۴۰۰ تن قارچ در کشور تولید می‌شود.
وی افزود: افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری  از واحدهای تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر می‌شود اما به دنبال شرایط پیش آمده اتحادیه اروپا و ترکیه و روسیه به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم بخشی از بازار روسیه را به خود اختصاص دهیم.
وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها بیان کرد: در حال حاضر قیمت قارچ دچار نوساناتی بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک حدود ۵ الی ۶ هزار تومان، درجه ۲، سه الی ۴ هزار و ۵۰۰ بوده است اما نباید فراموش کنیم که تنها ۶۰ الی ۷۰ درصد محصول واحدهای تولید قارچ درجه یک و مابقی درجه ۲ و ۳ است و به همین خاطر متوسط دریافتی فروش هر کیلو قارچ برای تولید کنندگان ۴ هزار و ۵۰۰ تومان است.

رئیس انجمن تولید کنندگان تصریح کرد: بزرگ‌ترین مشکل واحدهای تولیدی گردش نقدینگی است و از طرفی به سبب اینکه اکثر تولید کنندگان بدهی‌های بانکی دارند و بانک‌ها حاضر نیستند که به آنها تسهیلات مجدد دهند با ظرفیت ناقص واحدهای تولیدی خود مشغول به کار هستند و حال چنین شرایطی تنها موجب افزایش هزینه تولید کنندگان می‌شود.

منبع: باشگاه خبرگزاران جوان

مطالب مرتبط

تیمی از محققان پژوهشکده فناوری‌های زیستی گیاهان دارویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به تولید کنترل شده نهال های تلقیح شده قارچ ترافل (با نام علمی Tuber sp) یا الماس ...
کتاب "راهنمای میدانی قارچ‌های ایران" نوشته دکتر محمدرضا آصف شایان عضو هیات علمی بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در ۳۶۹ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه تمام رنگی منتشر شد....
معاون مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها و گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی ورود قارچ‌های سمی به بازار را تکذیب کرد و گفت: تاکنون گزارشی در خصوص عرضه قارچ‌های وحشی و صدمات ...
معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی، تشدید نظارت‌ها را در زمینه قارچ ترافل از جنگل های هیرکانی خواستار شد. دکتر لعیا جنیدی در نامه‌ای به ...
No Thoughts on افزایش عرضه قارچ تولیدکنندگان را به ورطه نابودی کشاند

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها