جلسه ارزیابی دستاوردهای سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با حضور دکتر کامبیز بازرگان معاون وزیر و رئیس سازمان، دکتر وفابخش معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی، دکتر ارژنگ جوادی معاون پژوهش و فناوری سازمان و هیات داوران متشکل از نمایندگان بخش خصوصی و انجمن های تخصصی به صورت وبینار برگزار شد. به نقل از روابط […]
جلسه ارزیابی دستاوردهای سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با حضور دکتر کامبیز بازرگان معاون وزیر و رئیس سازمان، دکتر وفابخش معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی، دکتر ارژنگ جوادی معاون پژوهش و فناوری سازمان و هیات داوران متشکل از نمایندگان بخش خصوصی و انجمن های تخصصی به صورت وبینار برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر بازرگان برگزاری جلسه را در راستای انجام تحقیقات کاربردی که از ماموریت های سازمان است مهم دانست و بیان داشت: لازم است تحقیقات در روند اجرا اثرش دیده شود و بر این اساس سازمان تحقیقات به منظور شفاف سازی تاثیر پژوهش بر عملکردها و پروژه ها، رویکرد “ارزیابی دستاوردها بر اساس نظر ذینفعان” را کلید زده است.
وی با ابراز امیدواری از اینکه رویکرد جدید باعث ارتقای سهم تحقیقات مشتری محور شود بیان داشت: پیام واحدی که در رویکرد جدید با حذف سهمیه بندی موسسات تحقیقاتی در انتخاب دستاوردهای برتر به محققان داده می شود این است که برتر شدن یک دستاورد به معنی پذیرفته شدن از سوی ذینفعان است نه اینکه صرفا درون خانواده سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مورد تایید قرار گیرد.
دکتر وفا بخش نیز ضمن تشکر از اجرای رویکرد جدید در داوری دستاوردهای برتر پژوهشی پیشنهاد داد این روش به عنوان مدل موفق در مجامع بینالمللی معرفی شود. وی تحقیق برای توسعه را مهم دانست و از محققان خواست از مسیر نیازسنجی تا توسعه با حضور در کنار کشاورزان از ایده های خلاقانه و نوآورانه آنها در تعریف و اجرای پروژه های پژوهشی خود بهره مند شوند.
دکتر جوادی هم ضمن تشکر از مدیران و داوران حاضردر جلسه، از حمایتهای معاونت زراعت و مدیران ستادی این مجموعه وزارتخانه در همکاری با سازمان تحقیقات آموزش وترویج کشاورزی قدردانی کرد.
دکتر جوادی هم با بیان این که این دومین سالی است که داوری دستاوردهای سازمان بر اساس نظر ذینفعان انجام میشود بیان داشت: با تجربه موفقی که از برگزاری داوری دستاوردها توسط ذینفعان در سال گذشته به دست آمده است، امسال نیز این روش با در برگیری بیشتر از ذینفعان به کار خود ادامه میدهد و از میان ۱۵ دستاوردی که امروز برای داوری در حضور داوری توسط مجریان آن ها ارائه می شود ، دستاوردهای برتر در مراسم بزرگداشت #هفته_پژوهش رونمایی می شود.
دکتر جوادی ابتکار و نوآوری، رفع چالش های کشاورزی و قابلیت اجرایی را از مهمترین ویژگی ارزیابی دستاوردها برشمرد و ابراز امیدواری کرد با استمرار این رویکرد، اثربخشی و کارایی دستاوردهای پژوهشی بیش از پیش ارتقا یابد.






