مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به لزوم پیشگیری و کنترل آفت کنه قرمز در باغهای مرکبات تاکید کرد.
زاغی با اشاره به لزوم مبارزه شیمیایی با آفت کنه قرمز در باغات مرکبات گفت: برای ریشه کن کردن این آفت باغداران حتما باید به هرس درختان در زمستان اقدام کنند.
او افزود: آفت کنه قرمز با چشم معمولی قابل رویت است و عمدتا در پشت برگ مستقر می شود و در صورت عدم مراقبت این آفت به روی برگها و میوه ها نفوذ و از شیره مترشحه آن تغذیه می کند.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: اگر برگها توسط کنه تار عنکبوتی آسیب ببینند ممکن است با کوچکترین بادی ریزش کنند. آلوده شدن درختان با تراکم بالای این آفت و ایجاد تنش خشکی مثل بادهای خشک و کم بودن رطوبت خاک، باعث ریزش برگها، میوه و سرخشکیدگی شاخه های جوان میشود.
زاغی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی به تنهایی برای نابودی این آفت کارساز نیست، تصریح کرد: باغداران حتما باید هرس درختان در فصل زمستان و بهار را جدی بگیرند.
او همچنین گفت: برای مبارزه با این آفت مبارزه زمستانه (روغن پاشی زمستانه به همراه کنه کشهای نیسورون یا اورتوس یا آپولو یا انویدور به میزان ۰/۵ در هزار) ومبارزه بهاره با استفاده از کنه کشهای آمیتراز ۲ در هزار یا نئورون ۱ در هزار یا نیسورون یا اورتوس ۰/۵ در هزار توصیه می شود.
.