کنترل بیولوژیک علیه نسل اول آفت ساقه خوار برنج در گیلان آغاز شد. مدیر حفظ و نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت کنترل بیولوژیک علیه نسل اول آفت ساقه خوار برنج در شالیزارهای گیلان گفت: در مرحله نخست در ۲ هزار و ۶۸۰ هکتار از شالیزارهای استان، کارت تریکوگراما نصب میشود. ابراهیم […]
کنترل بیولوژیک علیه نسل اول آفت ساقه خوار برنج در گیلان آغاز شد.
مدیر حفظ و نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت کنترل بیولوژیک علیه نسل اول آفت ساقه خوار برنج در شالیزارهای گیلان گفت: در مرحله نخست در ۲ هزار و ۶۸۰ هکتار از شالیزارهای استان، کارت تریکوگراما نصب میشود.
ابراهیم محمدی با اشاره به توزیع ۲۶۸ هزار کارت تریکو گراما افزود: کاهش مصرف سموم شیمیایی، حفاظت از محیط زیست و کاهش هزینههای تولید از مهمترین مزایای اجرای طرح مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت مبارزه بیولوژیک در کنترل آفات محصولات زراعی و باغی که در راستای حفظ سلامت محیط زیست و تولید محصولات غذایی سالم انجام میشود تاکید کرد: یکی از روشهای مبارزه با آفات گیاهان استفاده از حشرات مفید موجود در طبیعت است که این حشرات میتوانند حشرات زیانآور را از بین ببرند.