اجرای برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران
اجرای برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران
برنامه عملیاتی در خصوص آفت کش‌ها نیز در دست انجام است و پایش‌های محصولات از لحاظ فلزات سنگین و نیترات برای ارتقاء سطح سلامت مردم در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: اجرای برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با امکان رهیابی محصول از مزارع با همکاری دو دانشگاه شیراز و مازندران در دستور کار قرار دارد.

دکتر عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: ارزیابی انبارها و مراکز نگهداری محصولات غذایی در سراسر کشور از آیتم‌های بسیار مهم است و حتماً باید مورد پایش قرار گرفته و بازرسی‌ شود که با همکاری بین بخشی امکان پوشش گسترده تری ایجاد می شود.

وی افزود: پایش محصولات غذایی با ریسک بالا مانند محصولات لبنی و دریایی با جدیت بیشتری انجام خواهد شد، همچنین یکی از برنامه های دیگر اداره غذا شناسه گذاری فرآورده‌های وارداتی است، اگرچه در این حوزه میزان واردات محصول نهایی چندان پرتعداد نیست.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برنامه کاهش مصرف سموم کشاورزی اظهار کرد: اجرای این برنامه متاسفانه سالیان سال توسط وزارت جهاد کشاورزی ابتر مانده بود اما با همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران امکان رهیابی محصول با نمونه برداری از مزارع آغاز شده است.

به گفته وی برنامه عملیاتی در خصوص آفت کش‌ها نیز در دست انجام است و پایش‌های محصولات از لحاظ فلزات سنگین و نیترات برای ارتقاء سطح سلامت مردم در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.

  • منبع خبر : سازمان غذا و دارو