مدیر کل دفتر پیشآگاهی و کنترل عوامل خسارت زا سازمان حفظ نباتات کشور از مزرعه شالیزاری اجرای طرح ارتقای سلامت برنج در روستای کرسیکلا سفلی شهرستان آمل بازدید کرد.
مهرداد فولاد مدیر جهاد کشاورزی آمل با اشاره به بازدید مدیر کل دفتر پیشآگاهی و کنترل عوامل خسارتزا سازمان حفظ نباتات کشور و سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان از مزارع تحت پوشش طرح ارتقای سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در روستای کرسیکلا سفلی حوزه فعالیت مرکز جهاد کشاورزی رئیسآباد شهرستان آمل، گفت: طرح ارتقای سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در ۱۰۰ هکتار شالیزار روستای کرسیکلا سفلی این شهرستان اجرا می شود.
مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: در این بازید نحوه اجرای طرح، تلههای نصب شده در مزارع و وضیعت برنج برای مرحله برداشت مورد پایش قرار گرفت و با کشاورزان مجری طرح در روستا بحث و تبادل نظر شد.
وی در پایان گفت: کشاورزان روستای کرسیکلا سفلی با اجرای طرح ارتقای سلامت برنج به روش مدیریت تلفیقی محصول (ICM) در ۱۰۰ هکتار اراضی شالیزاری ضمن بکارگیری انواع روش های مدیریت تلفیقی شامل کنترل زراعی، مکانیکی، نصب انواع تلههای فانوسی، فرولایت، دلتا به همراه فرمون های اخلالگر و نصب تریکوکارتهای حاوی زنبور تریکوگراما در دو مرحله جهت کنترل آفات از جمله ساقهخوار برنج در کشت اول و دوم برنج، گامی ارزشمند در تولید محصول برنج در راستای کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشتند.

- منبع خبر : سازمان جهاد کشاورزی مازندران