آغاز عملیات مبارزه با آفت پوره سن گندم در نهاوند + فیلم
آغاز عملیات مبارزه با آفت پوره سن گندم در نهاوند + فیلم
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند از آغاز عملیات مبارزه با آفت سن پوره در غلات این شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند از آغاز عملیات مبارزه با آفت سن پوره در غلات این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سن پوره که یک مرحله تا تبدیل شدن به سن مادر دارد این روز‌ها به مزارع گندم زار حمله و در ساقه وخوشه‌های طلایی گندم نفوذ کرده است و با مکیدن شیره گندم عملا موجب خسارت‌های فراوانی به گندم زار‌ها و اقتصاد کشاورز می شود.

این روز‌ها طلایی‌ترین زمان برای مبارزه با این آفت خطرناک و جلوگیری کردن برای تبدیل سن پوره به سن مادر است.

تاکنون در نهاوند بیش از ۱۰ هزار هکتار از مزارع گندم بر علیه این آفت سم پاشی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: در این شهرستان بیش از ۴۲ هزار هکتار گندم و جو آبی و دیم وجود دارد که تاکنون در مزارع آبی گندم ۱۰ هزار هکتار مبارزه بر علیه این آفت انجام شده است.

توکل آبشناس افزود: ۵۰ دستگاه تراکتور، ۷۵ دستگاه سم پاش کوله‌ای و ۳ دستگاه پهپاد مشغول مبارزه بر علیه این آفت هستند که تنها ۷ روز فرصت مبارزه با این آفت وجود دارد.

به دلیل اختلالات ایجادشده در اینترنت کشور در هفته آخر خرداد ۱۴۰۴ و ازبین‌رفتن لینک مربوط به خبرها و گزارش‌های ویدیویی خبرگزاری صدا و سیما، این ویدیوها قابلیت پخش ندارند.