فارس بزرگترین تولیدکننده هسته‌های بذری غلات کشور + فیلم
فارس بزرگترین تولیدکننده هسته‌های بذری غلات کشور + فیلم
فارس با تولید ۳۰ درصد هسته‌های بذری غلات، بزرگترین تولیدکننده هسته‌های بذری در کشور است.

فارس با تولید ۳۰ درصد هسته‌های بذری غلات، بزرگترین تولیدکننده هسته‌های بذری در کشور است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس به مناسبت رویداد ملی در‌های باز کشاورزی گفت: استان فارس با تولید سالانه ۱۰۰ تن هسته بذری انواع غلات، صدرنشین تامین نیاز کشور در تامین هسته‌های بذری است.

ابوالفتح مرادی با بیان اینکه هسته‌های بذری نقش پر اهمیتی در حفظ پایداری و تامین امنیت غذایی کشور دارند افزود: استان فارس با دارا بودن ۱۵ مرکز و ایستگاه تحقیقات کشاورزی، اقلیم متنوع گرم تا معتدل و سرد، و دانش کشاورزی غنی، از استان‌های پیشرو در تولید، معرفی و عرضه ارقام جدید غلات از جمله گندم، جو، ذرت، کلزا، لوبیا سبزو چغندرقند در کشور است.

وی افزود: از بدو تاسیس مرکز تحقیقات کشاورزی فارس تا کنون، بالغ بر ۱۸۰ رقم از انواع غلات در فارس تولید و معرفی شده است.

امروز همزمان با پنجاهمین سالگرد تاسیس تات (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) رویداد ملی در‌های باز کشاورزی برای بازدید و آشنایی مردم و مسئولان با فعالیت ایستگاه‌های تحقیقات کشاورزی در سراسر کشور برگزار شد.

به دلیل اختلالات ایجادشده در اینترنت کشور در هفته آخر خرداد ۱۴۰۴ و ازبین‌رفتن لینک مربوط به خبرها و گزارش‌های ویدیویی خبرگزاری صدا و سیما تا قبل از این تاریخ، این ویدیوها قابلیت پخش ندارند.