چرا نباید بقایای محصولات کشاورزی را آتش بزنیم؟ + فیلم
چرا نباید بقایای محصولات کشاورزی را آتش بزنیم؟ + فیلم
محقق بخش خاک و آب مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان مضرات آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی را تشریح کرد.

محقق بخش خاک و آب مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان مضرات آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی را تشریح کرد.

به گزارش ایرنا، مریم سبطی با تاکید بر آتش نزدن بقایای محصولات کشاورزی به بهره‌برداران برای کشت دوم، راهکارهای پیشنهاد خود را در این مورد برای حفظ محیط‌زیست و حاصلخیزی خاک و پایداری کشاورزی ارائه کرد.

به گفته وی کشاورزان می‌توانند به جای آتش زدن کاه و کلش، نسبت به کشت مستقیم یا کشاورزی حفاظتی در بقایای گیاهی اقدام کنند یا با انحام شخم و افزودن موادی که بقایای گیاهی را تجزبه می‌کنند به افزایش ماده آلی و حاصلخیزی خاک خود کمک کنند.