مبارزه با شته مومی در ۲۳۳۴ هکتار مزارع کلزای خراسان رضوی
مبارزه با شته مومی در ۲۳۳۴ هکتار مزارع کلزای خراسان رضوی

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در پی مبارزه با آفات مزارع کلزا مبارزه با شته مومی در سطح دو هزار و ۳۳۴ هکتار از مزارع یاد شده در این استان انجام شده است. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایرنا، محمد سمیعی با بیان این مطلب افزود: شته […]

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در پی مبارزه با آفات مزارع کلزا مبارزه با شته مومی در سطح دو هزار و ۳۳۴ هکتار از مزارع یاد شده در این استان انجام شده است.

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایرنا، محمد سمیعی با بیان این مطلب افزود: شته مومی از مهمترین آفات تهدید کننده مزارع کلزاست که امسال با توجه به عدم بارشهای زمستانی و خشکسالی های پی در پی شرایط برای رشد و طغیان این آفت فراهم شده است.
وی اظهار کرد: همچنین ۷۵۰ هکتار مبارزه با علف های هرز پیش رویشی و ۱۸۰۰ هکتار مبارزه با علف های هرز پس رویشی در مزارع کلزای این استان انجام شده است.
وی گفت: در صورت عدم مبارزه به موقع با این آفت خسارت فراوان به محصول نهایی و مزارع کلزا وارد می شود.
سطح زیر کشت کلزا در این استان با دو برابر افزایش به ۲۶۰۰ هکتار رسیده که پیش بینی می شود امسال پنج هزار و ۵۰۰ تن محصول از این سطح برداشت شود.
شته مومی با نام علمی (Brevicoryne brassicae) حشره کوچکی است که در دو محصول کلم و کلزا طغیان می کند.
در کلزا، شته‌ ها با استقرار در روی قسمت انتهایی از طرفی موجب ضعیف شدن بوته و کاهش کیفیت و کمیت دانه ‌ها می ‌شوند و از طرف دیگر بر اثر فعالیت آنها، ترشحات چسبنده عسلک روی گیاه به وجود می ‌آید که در نتیجه قارچ سیاه مولد فوماژین نیز روی آن رشد می‌ کند.

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/CyPRLb