مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در راستای تولید محصول سالم با نظارت کلینیکهای گیاه پزشکی و رعایت استانداردهای خاص سال گذشته ۲ هزار ۷۰۰ تن محصول سالم در استان بوشهر تولید شد. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از تسنیم، وی با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی سالم در […]
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در راستای تولید محصول سالم با نظارت کلینیکهای گیاه پزشکی و رعایت استانداردهای خاص سال گذشته ۲ هزار ۷۰۰ تن محصول سالم در استان بوشهر تولید شد.
به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از تسنیم، وی با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی سالم در استان بوشهر افزایش یافته است اظهار داشت: تولید محصول سالم کشاورزی در استفاده نشدن از سموم پرخطر و استفاده از روشهای طبیعی در مبارزه با آفات مختلف محقق میشود.
وی تولید محصولات سالم یا گواهی شده را نخستین گام برای رسیدن به تولید محصولات ارگانیک دانست و تصریح کرد: محصول گواهی شده محصولی است که با نظارت کلینیکهای گیاهپزشکی و با استانداردهای خاصی تولید میشود و میزان سموم و مواد شیمیایی آن در حد مجاز و تعیین شده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تولید محصولات سالم و گواهی شده را از جمله برنامههای سازمان جهاد کشاورزی بوشهر دانست و گفت: دراین راستا سال ۱۳۹۲ بیش از یکهزار و ۳۰۰ تن محصول گواهی شده تولید شد که این رقم در سال ۱۳۹۳ به یکهزار و ۷۰۰ تن و سال قبل به ۲ هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافت.
سبحانی با اشاره به اینکه محصول تولید سالم در استان بوشهر شامل خرما، گوجه فرنگی، لیموترش و سبزی و صیفی است افزود: بیش از ۳۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر به کد شناسه ۱۶ رقمی یا شناسه محصول مجهز میشوند که یکی ازمهمترین مولفههای تولید محصول سالم کشاورزی است.
وی با بیان اینکه محصول سالم بدون استفاده از سم و کودشیمیایی توسط بهره برداران تولید میشود گفت: گفت: محصولات نخیلات، مرکبات، گوجه فرنگی و صیفیجات تحت پوشش طرح ارتقا کیفیت محصول قرار گرفته است که امسال تولید ۴ محصول ارگانیک در استان بوشهر افزایش مییابد.
لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/Qq4Bg2