آخرین گزارش مبارزه با آفات و بیماریهای مزارع گندم و جو
آخرین گزارش مبارزه با آفات و بیماریهای مزارع گندم و جو

رئیس سازمان حفظ نباتات طی مصاحبه ای به تشریح آخرین وضعیت مبارزه با آفات و بیماریهای گندم و جو در مزارع کشور پرداخت . به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی سازمان حفظ نباتات، دکتر باغستانی با اشاره به اینکه شرایط نسبتا خوب بارندگی و آب و هوایی در کشور که […]

رئیس سازمان حفظ نباتات طی مصاحبه ای به تشریح آخرین وضعیت مبارزه با آفات و بیماریهای گندم و جو در مزارع کشور پرداخت .

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی سازمان حفظ نباتات، دکتر باغستانی با اشاره به اینکه شرایط نسبتا خوب بارندگی و آب و هوایی در کشور که در سال جاری شاهد آن بودیم موجب شد تا وضعیت تولید محصولات استراتژیک در حوزه کشاورزی مطلوب و رضایت بخش باشد و طبیعتا در کنار آن نیز وجود و طغیان آفات و بیماریها نیز در مزارع اجتناب ناپذیر بود. این امر باعث شد تا همکاران استانی و شبکه های مراقبت و پیش آگاهی در سازمان و بخشها ی پیش آگاهی غیر دولتی مرتبط با سازمان با همت و جدیت بسیار خوبی که از خود نشان دادند بتوانند در مقابله با این آفات و بیماریها امسال به نحو بسیار مطلوب و شایسته ای عمل نمایند و شرایط را مدیریت نمایند که لازم است از کلیه این عزیزان تقدیر و تشکر ویژه گردد.

وی گفت: همانطور که می دانیم کلیدی ترین آفت گندم، سن می باشد که در این خصوص امسال در سطح دو میلیون هکتار در کشور مبارزه با سن مادر و پوره صورت گرفت که مراحل پایانی آن نیز در حال انجام است و به نحو بسیار خوبی این آفت کنترل و مدیریت شد.

باغستانی افزود: در زمینه مبارزه با علفهای هرز نیز با توجه به بارندگی ها که فرصت کافی برای ورود به مزارع را نمی داد، سال بسیار سختی داشتیم که علیرغم تمامی مشکلات بحمد الله میزان خسارت بسیار پایین و کمتر از ۵ درصد پیش بینی می شود. سطح کل مبارزه با علفهای هرز ۳/۵ (سه و نیم) میلیون هکتار و بیشترین سطح مبارزه مربوط به استان خوزستان می باشد.

رئیس سازمان حفظ نباتات در خصوص مبارزه با بیماریهای گندم گفت: با توجه به افزایش بارندگی طغیان بیماری زنگ زرد گندم حادث کردید که علیرغم اینکه شرایط محیطی برای این بیماری صد در صد مساعد بود و سازمان حفظ نباتات نیز برای مقابله با این بیماری تدارک سموم در سطح ۸۰۰ هزار هکتار انجام داده بود، با همت همکاران سازمان در استانها و با پیش آگاهی های بسیار خوبی که انجام شد، خوشبختانه سطح مبارزه به ۶۰ هزار هکتار تقلیل پیدا کرد و به این ترتیب ۶۵۰ هزار لیتر سم کمتر وارد محیط زیست شد.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/7X7i12