پنجشنبه, ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
»   نشریه, نشریه و دستورالعمل  »   زنگار سیب
18 دی 1394 , ساعت 11:45

زنگار سیب

زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است. عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و … در ایجاد زنگار موثرند. زنگار سیب یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت ظاهری و ارزش میوه سیب در بازارهای داخلی و خارجی است. برخی ارقام سیب به زنگار مقاوم هستند.

 

عنوان نشریه: زنگار سیب

نگارندگان: اسدالله علیزاده، حمید احمدی

ناشر: سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی – مدیریت ترویج کشاورزی

تاریخ نشر: ۱۳۸۷

 

فهرست مطالب:

– مقدمه

– میوه سیب

– زنگار سیب و چگونگی به وجود آمدن آن

– عوامل مهم ایجاد کننده زنگار در میوه سیب

– روش های کنترل و کاهش میزان زنگار در میوه سیب

– کاربرد هورمون ها

– خلاصه مطالب

– پرسش و خودآزمایی

– منابع مورد استفاده

 

برای دانلود کلیک کنید: زنگار سیب

مطالب مرتبط

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران توصیه های فنی برای پیشگیری و کاهش خسارت آفات و بیماری ها در باغات سیاه ریشه را اعلام کرد. به نقل از پایگاه ...
No Thoughts on زنگار سیب

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها

  • <div id="div_eRasanehTrustseal_82516"></div>
    <script src="https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js"></script>
    <script>eRasaneh_Trustseal(82516, true);</script>