زنگار سیب
زنگار سیب
زنگار سیب یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت ظاهری و ارزش میوه سیب در بازارهای داخلی و خارجی است. برخی ارقام سیب به زنگار مقاوم هستند.

زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است.

عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و … در ایجاد زنگار موثرند.

زنگار سیب یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت ظاهری و ارزش میوه سیب در بازارهای داخلی و خارجی است. برخی ارقام سیب به زنگار مقاوم هستند.

مشخصات نشریه

  • عنوان نشریه: زنگار سیب
  • نگارندگان: اسدالله علیزاده، حمید احمدی
  • ناشر: سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی، مدیریت ترویج کشاورزی
  • سال انتشار: ۱۳۸۷

فهرست مطالب

  • مقدمه
  • میوه سیب
  • زنگار سیب و چگونگی به وجود آمدن آن
  • عوامل مهم ایجاد کننده زنگار در میوه سیب
  • روش های کنترل و کاهش میزان زنگار در میوه سیب
  • کاربرد هورمون ها
  • خلاصه مطالب
  • پرسش و خودآزمایی
  • منابع مورد استفاده

نشریه آموزشی ترویجی را از اینجا دریافت کنید: زنگار سیب