زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است.
عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و … در ایجاد زنگار موثرند.
زنگار سیب یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت ظاهری و ارزش میوه سیب در بازارهای داخلی و خارجی است. برخی ارقام سیب به زنگار مقاوم هستند.
مشخصات نشریه
- عنوان نشریه: زنگار سیب
- نگارندگان: اسدالله علیزاده، حمید احمدی
- ناشر: سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی، مدیریت ترویج کشاورزی
- سال انتشار: ۱۳۸۷
فهرست مطالب
- مقدمه
- میوه سیب
- زنگار سیب و چگونگی به وجود آمدن آن
- عوامل مهم ایجاد کننده زنگار در میوه سیب
- روش های کنترل و کاهش میزان زنگار در میوه سیب
- کاربرد هورمون ها
- خلاصه مطالب
- پرسش و خودآزمایی
- منابع مورد استفاده
نشریه آموزشی ترویجی را از اینجا دریافت کنید: زنگار سیب