جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
»   اخبار, اخبار ایران, استان ها, سیستان و بلوچستان  »   نیاز سیستان و بلوچستان به ۴۰ تن سم جهت مقابله با ملخ‌های صحرایی
29 اردیبهشت 1398 , ساعت 10:21

نیاز سیستان و بلوچستان به ۴۰ تن سم جهت مقابله با ملخ‌های صحرایی

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به آلودگی بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی این استان توسط ملخ‌های صحرایی، گفت: ۴۰ تن سم برای مقابله با ملخ‌ها نیاز است.

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به آلودگی بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی این استان توسط ملخ‌های صحرایی، گفت: ۴۰ تن سم برای مقابله با ملخ‌ها نیاز است.

حیدر زورقی در نشست کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان چابهار افزود: همکاری دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با ملخ قابل قبول نیست و باید به عنوان یک طرح ملی به آن نگاه شود و نیازمند توجه و اعتبار ملی هست.

وی بیان کرد: چابهار با توجه به آب و هوای مناسب مکان مناسبی برای ایجاد گلخانه و کشت‌های گلخانه‌ای است تا علاوه بر نیاز بازار صادرات نیز انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: امروز مهمترین چالش بخش کشاورزی استان مبارزه با ملخ صحرایی است وتاکنون هزینه‌های زیادی به بخش کشاورزی تحمیل کرده است.

زورقی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶ اکیپ خودرویی سمپاش ulv ،‌۵۰ دستگاه ماشین آلات برای دیده بانی و مبارزه با ۱۵۰ نفر پرسنل مشغول مبارزه با ملخ صحرایی هستند و تاکنون بیش از ۷۰ هزار هکتار از مراتع آلوده به ملخ را سمپاشی کرده اند.

وی پیش بینی کرد سطح مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به ۱۵۰ هزار هکتار برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: برای ادامه مبارزه نیاز به ۴۰ تن سم داریم و با توجه به گستردگی استان خواستار تسریع در تأمین اعتبار لازم برای ادامه مبارزه با ملخ صحرایی شد.

زورقی تصریح کرد: در برنامه داریم ۵۲۶۰ هکتار گلخانه در سواحل کنارک و چابهار با مشارکت بخش خصوصی ایجاد کنیم و این منطقه را بعنوان گلخانه بزرگ کشور معرفی نمائیم.

خبرگزاری ایسنا

مطالب مرتبط

عملیات کانون یابی و کانون کوبی ملخ مراکشی در سطح ۵۰۰ هکتار از باغهای پسته شمال غرب شهرستان زرند آغاز شد. به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان ، مدیر ...
این روزها شاهد اخبار زیادی در خصوص هجوم ملخ‌ها به مزارع و صدمه زدن آن‌ها به محصولات کشاورزی هستیم. با توجه به فرارسیدن فصل گرم ( که فصل برداشت محصول است) این ماجرای ...
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فلارد گفت: مزارع روستا‌های ابواسحاق شهرستان فلارد مورد هجوم یک گروه بزرگ چند ده هزار تایی از ملخ‌های مهاجر مراکشی قرار گرفتند که از سمت مراتع شهرستان سمیرم ...
ملخ مراکشی به اراضی و مراتع روستاهای چهار راه و سادات آباد سمیرم حمله کردند. مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: هجوم ملخ مراکشی به اراضی و مراتع روستاهای چهار ...
No Thoughts on نیاز سیستان و بلوچستان به ۴۰ تن سم جهت مقابله با ملخ‌های صحرایی

Leave A Comment

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها

  • <div id="div_eRasanehTrustseal_82516"></div>
    <script src="https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js"></script>
    <script>eRasaneh_Trustseal(82516, true);</script>