خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی
خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچ‌های جنگلی و رویش گل‌های طبیعی پرهیز کنند. هاشم نقیبی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شهروندان حتی المقدور از قارچ‌های بسته‌بندی شده دارای برچسب استفاده کنند و از خرید و مصرف […]

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچ‌های جنگلی و رویش گل‌های طبیعی پرهیز کنند.

هاشم نقیبی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شهروندان حتی المقدور از قارچ‌های بسته‌بندی شده دارای برچسب استفاده کنند و از خرید و مصرف قارچ‌های فله ناشناس و ارقام غیر مرسوم پرهیز کنند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: باید در نظر داشت پختن و یا کباب کردن قارچ‌ به هیچ عنوان از خاصیت سمی بودن آن نمی‌کاهد.