مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچهای وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچهای جنگلی و رویش گلهای طبیعی پرهیز کنند. هاشم نقیبی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شهروندان حتی المقدور از قارچهای بستهبندی شده دارای برچسب استفاده کنند و از خرید و مصرف […]
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچهای وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچهای جنگلی و رویش گلهای طبیعی پرهیز کنند.
هاشم نقیبی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شهروندان حتی المقدور از قارچهای بستهبندی شده دارای برچسب استفاده کنند و از خرید و مصرف قارچهای فله ناشناس و ارقام غیر مرسوم پرهیز کنند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: باید در نظر داشت پختن و یا کباب کردن قارچ به هیچ عنوان از خاصیت سمی بودن آن نمیکاهد.