مدیر جهادکشاورزی رامهرمز از مشاهده شدن جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع روستای بن رشید از توابع بخش سلطان آباد این شهرستان خبر داد. سید مهرداد میرسالاری، مدیر جهادکشاورزی رامهرمز گفت: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوتهای و درختچهای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان آباد این شهرستان رخ نشان دادند. […]
مدیر جهادکشاورزی رامهرمز از مشاهده شدن جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع روستای بن رشید از توابع بخش سلطان آباد این شهرستان خبر داد.
سید مهرداد میرسالاری، مدیر جهادکشاورزی رامهرمز گفت: جمعیتی از ملخ صحرایی در مراتع با پوشش بوتهای و درختچهای روستای بن رشید از توابع بخش سلطان آباد این شهرستان رخ نشان دادند.
وی افزود: بلافاصله با تدارک ادوات، تجهیزات و سموم مورد نیاز، از بعد از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز طی ۲ عملیات سم پاشی موثر در سطح حدود ۱۵ هکتار، بخش عظیمی از دستجات ملخها نابود شدند.
میرسالاری بیان داشت: از بهمن ماه سال گذشته با اعلام ورود ملخ صحرایی از جنوب کشور، تشکیل اولین ستاد ردیابی، رصد و مبارزه در سطح فرمانداری شهرستان صورت گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز تصریح کرد: اکیپهای مربوطه در مدیریت جهادکشاورزی و پیش بینی تدارکات لازم و اطلاع رسانی عمومی به کشاورزان، به طور مستمر عملیات گشت زنی، رصد و پایش توسط کارشناسان جهاد کشاورزی باهمکاری کشاورزان، دامداران روستایی و عشایر در سطح مزارع، مراتع و جنگلها ادامه دادند.
این مقام مسئول گفت:این اولین کانون تجمعی مشاهده شده از ملخ صحرایی در رامهرمز بوده است که ضمن تشکر از حضور و همکاری داوطلبانهی کشاورزان، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستای بن رشید و سایر روستاهای بخش سلطان آباد و تشکر از حمایت ریاست و مجموعه سازمان جهادکشاورزی خوزستان، فرمانداری شهرستان، و بخشداری سلطان آباد، از کلیه همشهریان تقاضا داردم که در امر رصد و ردیابی ملخ همیاری و همکاری لازم را داشته و در هر نقطهای از شهرستان به هر تعداد و هر سنی از ملخ مشاهده نمودند سریعاً به جهادکشاورزی یا بخشداریها اطلاع رسانی نمایند.
میرسالاری ادامه داد: کلیه مناطق سرسبز به ویژه مناطق جنگلی و بیشهای با توجه به برداشت مزارع، مستعدترین و محتملترین مکانهای حضور ملخ میباشند که در صورت آسیب درختان و جنگل، جبران خسارت و احیای دوباره آنها امری زمان بر و هزینه دار برای شهرستان خواهد بود.
وی در پایان به دامداران توصیه نمود که از چرای احشام خود در مناطق سم پاشی شده مطلقاً خودداری نمایند و جهت کانون کوبی فوری و جلوگیری از تکثیر و گسترش ملخ که پی آیند آن مبارزه گستردهتر و آلودگی بیشتر مراتع و محدودیت چرای دامها میشود، تقاضا دارد که دامداران نیز در پایش و رصد ملخ نیز همکاری نمایند.