سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در بابل تولید می‌شود

قارچ خوراکی

چاپ

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود.

سیداحمد طاهری از تولید سالانه ۷۵۰ تن قارچ خوراکی توسط ۵۴ واحد تولیدی قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل خبر داد.

وی متوسط عملکرد قارچ را ۲۰ تا ۲۵ درصد در هر تن کمپوست برشمرد و افزود: میزان مصرف آب در تولید این محصول پایین است.

طاهری ادامه داد: قارچ‌های خوراکی به‌ ویژه قارچ تازه حاوی مقدار زیادی پروتئین است که مورد نیاز بدن بوده و میزان پروتئین موجود در قارچ حدود دو برابر پروتئین بعضی سبزیجات و حبوبات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خواستار فرهنگ‌سازی برای مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعده‌های خانواده‌ها شد.

وی ادامه داد: به مصرف‌کنندگان توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به‌ صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

طاهری تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی به‌ صورت تئوری و عملی برای علاقه‌مندان در این شهرستان برگزار می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهره‌مندی فراگیران با نحوه صحیح پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، صادرات، اشتغالزایی و بهبود اقتصادی باشیم.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/oQvuUv