تامین امنیت غذایی با رعایت مسایل ایمنی زیستی و بهره وری
تامین امنیت غذایی با رعایت مسایل ایمنی زیستی و بهره وری

رئیس سازمان تحقیقات،اموزش و ترویج کشاورزی گفت: تامین امنیت غذایی با رعایت مسایل ایمنی زیستی و با رویکرد افزایش بهره وری از راهبردهای اصلی است. اسکندر زند در برنامه چوب خط شبکه افق با بیان اینکه موضوعات اصلاح ژنتیک گیاهان با تولید محصولات تراریخته از هم متفاوت هستند، اظهار داشت: اصلاح بذر به منظور افزایش […]

رئیس سازمان تحقیقات،اموزش و ترویج کشاورزی گفت: تامین امنیت غذایی با رعایت مسایل ایمنی زیستی و با رویکرد افزایش بهره وری از راهبردهای اصلی است.
اسکندر زند در برنامه چوب خط شبکه افق با بیان اینکه موضوعات اصلاح ژنتیک گیاهان با تولید محصولات تراریخته از هم متفاوت هستند، اظهار داشت: اصلاح بذر به منظور افزایش عملکرد و مقاومت گیاه به آفات و بیماری ها در ایران و همه جهان انجام می شود.

وی افزود: در کشور ما براساس قانون ایمنی زیستی، تحقیقات در زمینه محصولات تراریخته آزاد است و درمورد گیاهانی مانند پنبه صورت می گیرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: اما ورود محصولات تراریخته به عرصه براساس قانون ایمنی زیستی نیازمند تاییدیه وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بهداشت و سازمان محیط زیست است.

رئیس سازمان تحقیقات،اموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه تاکنون مجوزی برای ورود محصولات تراریخته به عرصه صادر نشده است، خاطرنشان کرد: در زمینه واردات، درصد بالایی از روغن وارداتی به کشور از نوع تراریخته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر ضرورت توسعه دانش و تحقیقات بیوتکنولوژی و همگامی با پیشرفت های علمی دنیا، تاکید کرد: برای رهاسازی دستاوردهای تحقیقاتی مطابق قانون ایمنی زیستی باید از ارگان های ذیربط مجوزهای لازم گرفته شود.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/147b1B