سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹
»   اخبار, اخبار ایران, ایران  »   وزارت بهداشت قانون نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی را ۴۹ سال روی زمین گذاشته
۳۱ شهریور ۱۳۹۵ , ساعت ۹:۳۰

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور:

وزارت بهداشت قانون نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی را ۴۹ سال روی زمین گذاشته

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ۴۹ سال است که مسئولیت بررسی سلامت محصولات کشاورزی بر عهده بهداری‌ها و در زمان حاضر بر عهده وزارت بهداشت گذاشته ‌شده اما این قانون روی زمین‌مانده است.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ۴۹ سال است که مسئولیت بررسی سلامت محصولات کشاورزی بر عهده بهداری‌ها و در زمان حاضر بر عهده وزارت بهداشت گذاشته ‌شده اما این قانون روی زمین‌مانده است.

محمدعلی باغستانی میبدی اظهار کرد: رسیدگی به وضعیت باقیمانده سموم  محصولات کشاورزی عرضه‌شده در بازار مصرف بر عهده وزارت بهداشت است.

وی افزود: در این‌ ارتباط ماده ۸ قانون سازمان حفظ نباتات که مربوط به سال ۱۳۴۶ بوده به‌صورت شفاف اعلام می‌کند که بررسی باقیمانده سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی بر عهده وزارت بهداشت است.

باغستانی میبدی خاطرنشان کرد: در متن قانون آمده است که بهداری‌ها هر منطقه با کمک شهرداری‌ها  موظف هستند که تا قبل از عرضه محصولات کشاورزی به بازار مصرف، بررسی‌های لازم را انجام دهند تا درصورتی‌که هر آلودگی داشته باشد از عرضه آنها به بازار مصرف خودداری به عمل آید.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور ادامه داد:  ۴۹ سال است که این مسئولیت به وزارت بهداشت سپرده ‌شده است اما این قانون اکنون روی زمین‌مانده است.

وی در واکنش به ایراداتی که مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر قدیمی بودن این قانون می‌گیرند تصریح کرد:  منطقی نیست که وزارت جهاد کشاورزی که خود تولیدکننده محصول است ناظر بر کار خود باشد و نظارت باید از خارج بخش تولید صورت گیرد.

باغستانی میبدی با بیان اینکه قانون‌گذار در رابطه واگذاری نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی به وزارت بهداشت درست عمل کرده است گفت:  درصورتی‌که من تولید کننده متولی باشم، می‌گویم محصولی که تولید کرده‌ام پاک است.

وی در خصوص تغییرات احتمالی این قانون گفت: وزارت بهداشت این موضوع که وی مسئول نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی است را قبول کرده و اکنون اقداماتی برای تجهیز آزمایشگاه های خود در دستور کار دارد.

 

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/lzSRMP

خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط

یافته های یک پژوهش نشان می دهد شست‌وشو، پوست‌گیری و نگه‌داری در یخچال، سموم باقی‌مانده در خیار گلخانه‌ای را کم می‌کند و تاثیر پوست‌گیری در از بین بردن سموم از دیگر روش‌ها بیشتر ...
مدیرکل استاندارد یزد گفت: امسال با صدور پنج مورد مجوز برای محصولات سالم در مجموعه بخش کشاورزی استان در مجموع تعداد گواهی‌های صادره به ۱۱ مورد رسید.مدیر کل اداره استاندارد استان یزد از ...
رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهادکشاورزی استان گفت: متقاضیان تولید محصولات گواهی شده در سامانه «صدور نشان حد مجاز آلاینده‌ها» ثبت‌نام کنند. سهیل نصرتی با ...
مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران گفت: جهت برآورد کاهش بقایای سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی نمونه‌برداری از مزارع و میادین جهت اعطای کد ۱۸ رقمی به محصولات انجام می‌شود....
  • آخرین مطالب

  • برچسب ها