افزایش ۱۰ درصدی تولید قارچ خوراکی در گیلان

قارچ خوراکی

چاپ

۲هزارو ۷۱۶ تن قارچ خوراکی از ابتدای امسال تاکنون درگیلان برداشت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: ارزش این مقدار قارچ تولید شده ۱۶۵ میلیارد ریال است.
حبیب جهانساز افزود : در زمان کنونی ۱۱ واحد تولید قارچ در گیلان فعال است.
وی به مزایای پرورش وکشت قارچ خوراکی در گیلان اشاره کرد و گفت : شهرستان های آستارا، املش ، انزلی، رشت، صومعه سرا، فومن و ماسال از مهمترین مناطق تولید کننده قارچ در گیلان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از ساخت یک واحد تولید قارچ دکمه ای تا پایان امسال با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ تن خبر داد.
حبیب جهانسازادامه داد: آسان بودن امکان پرورش، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی به جای خاک نظیر کاه و کلش برنج و هزینه پایین تولید از مزایای پرورش قارچ در گیلان است.
وی در ادامه میزان کمپوست مصرفی واحد های تولید قارچ در گیلان را ۱۴ هزار و۲۰۰ تن اعلام کرد و گفت : گیلان ۲ واحد تولید کمپوست مورد نیاز پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۷۵۰ تن دارد.
قارچ بعلت داشتن پروتئین، اسیدهای چرب مفید و فیبر جایگزین مناسبی برای گوشت است و با تحریک گلبول های سفید خون سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/oIwObz