جمعه, ۰۹ آبان ۱۳۹۹
»   اخبار, استان ها, خراسان شمالی  »   تولید 59 تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی
۲۷ آبان ۱۳۹۵ , ساعت ۱۴:۵۱

از ابتدای امسال تاکنون

تولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی

سالانه 100 تُن قارچ خوراکی در 38 واحد استان تولید می‌ شود

سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی در ۳۸ واحد استان تولید می‌ شود
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اعلام تولید ۵۹ تُن قارچتولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی خوراکی از ابتدای امسال گفت: سه واحد تولید قارچ صنعتی و ۳۵ واحد خانگی در استان فعال است که در آنها سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی تولید می‌ شود. محمدعلی شریکیان با اشاره به حمایت از متقاضیان تولید قارچ، افزود: اکنون دو واحد با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ تُن در شیروان و اسفراین با ۹۰ درصد پیشرفت در حال احداث است که با بهره‌برداری از این دو واحد ظرفیت تولید قارچ خوراکی خراسان شمالی به ۵۰۰ تُن در سال افزایش می یابد. وی گفت: براساس طرح احداث واحد تولید قارچ، به متقاضی تسهیلات ۱۲ و نیم درصد با بازپرداخت ۷ و نیم سال اعطا می شود. سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی یک کیلو و ۲۰۰ گرم است.

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط

عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور راه های کنترل بیماری های قارچ خوراکی به هنگام پرورش را تشریح کرد. حسین خباز جلفایی با بیان اینکه رمز موفقیت در پرورش ...
به گزارش "خبر گیاه پزشکی ایران" به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، با تلاش واحد ویژه باغبانی دانشکده کشاورزی این دانشگاه، نمونه‌های قارچ صدفی صورتی در گلخانه‌های این واحد خدمات تخصصی، ...
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به خطر مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های وحشی بومی، گفت: شهروندان از چیدن و مصرف قارچ‌های جنگلی و رویش گل‌های طبیعی پرهیز کنند....
با تلاش یک جوان کارآفرین کرمانی ، دومین مرکز پرورش قارچ های خوراکی شاه صدف یا ارینجی کشور در کرمان راه اندازی شده است. آقای محی آبادی گفت: بعد ...
  • آخرین مطالب

  • برچسب ها