تولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی

قارچ خوراکی

چاپ

سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی در ۳۸ واحد استان تولید می‌ شود
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اعلام تولید ۵۹ تُن قارچتولید ۵۹ تُن قارچ خوراکی در خراسان شمالی خوراکی از ابتدای امسال گفت: سه واحد تولید قارچ صنعتی و ۳۵ واحد خانگی در استان فعال است که در آنها سالانه ۱۰۰ تُن قارچ خوراکی تولید می‌ شود. محمدعلی شریکیان با اشاره به حمایت از متقاضیان تولید قارچ، افزود: اکنون دو واحد با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ تُن در شیروان و اسفراین با ۹۰ درصد پیشرفت در حال احداث است که با بهره‌برداری از این دو واحد ظرفیت تولید قارچ خوراکی خراسان شمالی به ۵۰۰ تُن در سال افزایش می یابد. وی گفت: براساس طرح احداث واحد تولید قارچ، به متقاضی تسهیلات ۱۲ و نیم درصد با بازپرداخت ۷ و نیم سال اعطا می شود. سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی یک کیلو و ۲۰۰ گرم است.