مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگینشهر گفت: استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در شهرستان مشگینشهر برای تولید محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک کاهش مییابد.
احمد شهریار بعد از ظهر امروز در کارگاه آموزشی ترویجی یک روزه با عنوان “اصول مبازره تلفیقی با آفات و بیماریها و تولید محصول سالم” در شهرستان مشگینشهر اظهار داشت: موضوع ماندگاری بقایای سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی و عواقب سوء زیستمحیطی آن در سلامت جامعه از مهمترین معضلات جوامع امروزی به شمار میرود که باید مورد توجه واقع شود.
وی افزود: ضمن اینکه به دلیل استقبال جهان از مصرف محصولات سالم و ارگانیک و نیز تضمین سلامت جامعه، ناگزیر به فرهنگسازی، توسعه و تسریع در روند برندسازی در تولید محصولات سالم و ارگانیک هستیم باید به موضوع بقایای سموم و کودهای شیمیایی نیز اهمیت ویژهای داده شود و استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در این شهرستان کاهش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگینشهر بیان کرد: این مدیریت با انجام برنامهریزی و هماهنگی لازم، تلاش میکند تا با انجام اقدامات متنوع آموزشی ترویجی، کشاورزان را به تولید محصولات سالم و ارگانیک و ایجاد باور در آنها برای امکان تولید محصولات زراعی پاک و نیز آشنایی با مضرات استفاده بیرویه از مصرف کودها و سموم شیمیایی ترغیب کند.
شهریار بیان کرد: در این کارگاه ۳۸ نفر از مددکاران و کشاورزان پیشرو مناطق شرکت میکنند و در این زمینه ضرورت بکارگیری دانش و مهارتهای کسب شده توسط فراگیران در عرصههای تولید در تمامی مراحل باید مورد توجه واقع شود تا بتوانیم به تمامی اهداف مورد نظر در این راستا دست یابیم.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم محصولات سالم و ارگانیکی را برای صادرات داشته باشیم به طور حتم بخش کشاورزی منطقه رشد قابل توجهی خواهد داشت و نیز میتوانیم به تمامی اهداف مورد نظر در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانیم.
لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/7nJXeQ