سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷
» دانلود

سومین نسخه اپلیکیشن اندرویدی ترویجی مرکبات منتشر شد

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) از روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، سومین نسخه اپلیکیشن اندرویدی موبایل برای استفاده عموم مردم به خصوص باغداران و بهره‌برداران مرکبات جهت دسترسی آسان به مطالب تحقیقاتی، نشریات و دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات طراحی شد. دکتر گل‌محمدی رییس پژوهشکده در گفتگویی در این باره اظهار داشتند: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و در راستای اهداف و فعالیت‌های ترویجی و برای ارتقاء دانش فنی باغداران ...

شب پره مینوز برگ مرکبات

    عنوان پوستر: شب پره مینوز برگ مرکبات تهیه کننده: محمدرضا ملک زاده (عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور) تاریخ: 1393/11/28

طراحی و انتشار اپلیکیشن دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، دکتر مرتضی گل‌محمدی رییس پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری در گفتگویی اظهار داشتند، در راستای اهداف و فعالیت‌های ترویجی و برای ارتقاء دانش فنی باغداران مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، ساخت و طراحی نرم‌افزار اندرویدی دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات در دستور کار قرار گرفته و در همین راستا روابط عمومی پژوهشکده اقدام به انتشار آخرین دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات از طریق طراحی و ساخت اپلیکیشن ...

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

    عنوان نشریه: آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی نگارندگان: رسول مرزبان، مریم کلانتری، آرزو یوسفی ناشر: موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور تاریخ نشر: 1393   فهرست مطالب: - مقدمه - معرفی بی تی - ریخت شناسی بی تی - آفات مورد هدف - توصیه های لازم برای استفاده صحیح از باکتری بی تی - مزایای استفاده از باکتری بی تی نسبت به استفاده از سموم در مبارزه با آفات   برای دانلود کلیک کنید: باکتری بی تی

مدیریت کنترل پسیل آسیایی مرکبات

    عنوان پوستر: مدیریت کنترل پسیل آسیایی مرکبات (ناقل بیماری لکه سبز مرکبات) تهیه کننده: بهنام معتمدی نیا (عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی) تاریخ:1392/11/23          

انتشار نشریه بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات

انتشار نشریه بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات

۱۶ / ۰۶ / ۱۳۹۵

نشریه جدید بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات به همت اعضای هیات علمی پژوهشکده انتشار یافت. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، این نشریه نوشته دکتر مرتضی گل‏محمدی و مهندس سیده نجمه بنی‌هاشمیان و شامل قسمت‌های مقدمه، بیماری سبز زردی ابلق مرکبات، شانکر ... ادامه مطلب

فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها

فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها

۱۸ / ۰۵ / ۱۳۹۵

    نام نشریه: فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها ویراستاران: سعیده نوربخش، حمیده صحراییان تاریخ انتشار: تیرماه 1395 ناشر: معاونت کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات کشور جهت دانلود کلیک کنید: فهرست آفات، بیماری ها و ... ادامه مطلب

سومین نسخه اپلیکیشن اندرویدی ترویجی مرکبات منتشر شد

اپلیکیشن مرکبات

۱۴ / ۰۴ / ۱۳۹۵

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) از روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، سومین نسخه اپلیکیشن اندرویدی موبایل برای استفاده عموم مردم به خصوص باغداران و بهره‌برداران مرکبات جهت دسترسی آسان به مطالب تحقیقاتی، نشریات و دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات طراحی شد. دکتر گل‌محمدی رییس پژوهشکده در گفتگویی ... ادامه مطلب

شب پره مینوز برگ مرکبات

مینوز برگ مرکبات - پوستر

۱۳ / ۰۳ / ۱۳۹۵

    عنوان پوستر: شب پره مینوز برگ مرکبات تهیه کننده: محمدرضا ملک زاده (عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور) تاریخ: 1393/11/28 ادامه مطلب

طراحی و انتشار اپلیکیشن دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات

طراحی و انتشار اپلیکیشن دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات

۰۹ / ۰۳ / ۱۳۹۵

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، دکتر مرتضی گل‌محمدی رییس پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری در گفتگویی اظهار داشتند، در راستای اهداف و فعالیت‌های ترویجی و برای ارتقاء دانش فنی باغداران مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، ساخت و طراحی نرم‌افزار اندرویدی دستورالعمل‌های فنی و ترویجی مرکبات در دستور ... ادامه مطلب

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

۱۳ / ۰۲ / ۱۳۹۵

    عنوان نشریه: آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی نگارندگان: رسول مرزبان، مریم کلانتری، آرزو یوسفی ناشر: موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور تاریخ نشر: 1393   فهرست مطالب: - مقدمه - معرفی بی تی - ریخت شناسی بی تی - آفات مورد هدف - توصیه های لازم برای استفاده صحیح از باکتری بی تی - مزایای استفاده از باکتری بی ... ادامه مطلب

مدیریت کنترل پسیل آسیایی مرکبات

پسیل آسیایی مرکبات-پوستر

۱۳ / ۰۲ / ۱۳۹۵

    عنوان پوستر: مدیریت کنترل پسیل آسیایی مرکبات (ناقل بیماری لکه سبز مرکبات) تهیه کننده: بهنام معتمدی نیا (عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی) تاریخ:1392/11/23           ادامه مطلب

کنترل غیرشیمیایی سرخرطومی گیلاس

سرخرطومی گیلاس-پوستر

۱۳ / ۰۱ / ۱۳۹۵

    عنوان پوستر: کنترل غیرشیمیایی سرخرطومی گیلاس تهیه کننده: رئوف کلیایی (عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور) تاریخ: 1392/12/21   ادامه مطلب

علف هرز کاتوس (بیولوژی و مدیریت)

علف هرز کاتوس (بیولوژی و مدیریت)

۱۷ / ۱۲ / ۱۳۹۴

  كاتوس با نام علمي Cynanchum acutum L  و نام انگليسي Swallow wort  از جمله مهمترين علف هاي هرز تيره استبرق (Asclepiadaceae) است. كاتوس از جمله گياهان مهاجمي است كه براي اولين بار از دشت مغان گزارش شد، اما گسترش آن در سال هاي اخير زياد و حضور آن در مناطق متعددي ... ادامه مطلب

آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن

آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن

۱۸ / ۱۱ / ۱۳۹۴

  کرم سفيد ريشه آفت انواع درختان ميوه هسته دار، دانه دار، درختان غير مثمر، گياهان زينتي و برخي گياهان زراعي در مناطق سرد و معتدل ايران است. حشرات كامل آفت، در مناطق معتدل و سردسير در زمان رسيدن درختان زردآلو در طبيعت پديدار مي شوند، به اين دليل باغداران به ... ادامه مطلب

مدیریت تلفیقی پسیل گلابی در باغ های گلابی کشور

پسیل گلابی

۱۸ / ۱۱ / ۱۳۹۴

    عنوان پوستر: مدیریت تلفیقی پسیل گلابی (Cacopsylla pyricola) در باغ های گلابی کشور تهیه کننده: رئوف کلیائی (عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور) تاریخ: 1392/12/21       لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/gH8W2u ادامه مطلب

زنگار سیب

زنگار سیب

۱۸ / ۱۰ / ۱۳۹۴

زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است. عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و ... در ایجاد زنگار موثرند. ... ادامه مطلب