سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷
» دانلود » نشریه

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

    عنوان نشریه: آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی نگارندگان: رسول مرزبان، مریم کلانتری، آرزو یوسفی ناشر: موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور تاریخ نشر: 1393   فهرست مطالب: - مقدمه - معرفی بی تی - ریخت شناسی بی تی - آفات مورد هدف - توصیه های لازم برای استفاده صحیح از باکتری بی تی - مزایای استفاده از باکتری بی تی نسبت به استفاده از سموم در مبارزه با آفات   برای دانلود کلیک کنید: باکتری بی تی

علف هرز کاتوس (بیولوژی و مدیریت)

  كاتوس با نام علمي Cynanchum acutum L  و نام انگليسي Swallow wort  از جمله مهمترين علف هاي هرز تيره استبرق (Asclepiadaceae) است. كاتوس از جمله گياهان مهاجمي است كه براي اولين بار از دشت مغان گزارش شد، اما گسترش آن در سال هاي اخير زياد و حضور آن در مناطق متعددي گزارش شده است. اين گياه بالارونده است و در با غ ها، مزارع، جاده ها، شيب هاي مرتعي، ديوارهاي چوبي و مسيرهاي آبي يافت مي ...

آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن

  کرم سفيد ريشه آفت انواع درختان ميوه هسته دار، دانه دار، درختان غير مثمر، گياهان زينتي و برخي گياهان زراعي در مناطق سرد و معتدل ايران است. حشرات كامل آفت، در مناطق معتدل و سردسير در زمان رسيدن درختان زردآلو در طبيعت پديدار مي شوند، به اين دليل باغداران به آن "سوسک زردآلو رسان" مي گويند.   عنوان نشریه: آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن نگارنده: رئوف کلیائی ناشر: موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور تاریخ نشر: 1393   فهرست مطالب: - ...

زنگار سیب

زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است. عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و ... در ایجاد زنگار موثرند. زنگار سیب یکی از دلایل پایین آمدن کیفیت ظاهری و ارزش میوه سیب در بازارهای داخلی و خارجی است. برخی ارقام سیب به زنگار مقاوم ...

انتشار نشریه بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات

انتشار نشریه بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات

۱۶ / ۰۶ / ۱۳۹۵

نشریه جدید بیماری‌های مهم قرنطینه‌ای مرکبـات به همت اعضای هیات علمی پژوهشکده انتشار یافت. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، این نشریه نوشته دکتر مرتضی گل‏محمدی و مهندس سیده نجمه بنی‌هاشمیان و شامل قسمت‌های مقدمه، بیماری سبز زردی ابلق مرکبات، شانکر ... ادامه مطلب

فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها

فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها

۱۸ / ۰۵ / ۱۳۹۵

    نام نشریه: فهرست آفات، بیماری ها و علف های هرز مهم محصولات عمده کشاورزی، سموم و روش های توصیه شده جهت کنترل آنها ویراستاران: سعیده نوربخش، حمیده صحراییان تاریخ انتشار: تیرماه 1395 ناشر: معاونت کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات کشور جهت دانلود کلیک کنید: فهرست آفات، بیماری ها و ... ادامه مطلب

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی

۱۳ / ۰۲ / ۱۳۹۵

    عنوان نشریه: آشنایی با کاربرد باکتری بی تی در محصولات کشاورزی نگارندگان: رسول مرزبان، مریم کلانتری، آرزو یوسفی ناشر: موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور تاریخ نشر: 1393   فهرست مطالب: - مقدمه - معرفی بی تی - ریخت شناسی بی تی - آفات مورد هدف - توصیه های لازم برای استفاده صحیح از باکتری بی تی - مزایای استفاده از باکتری بی ... ادامه مطلب

علف هرز کاتوس (بیولوژی و مدیریت)

علف هرز کاتوس (بیولوژی و مدیریت)

۱۷ / ۱۲ / ۱۳۹۴

  كاتوس با نام علمي Cynanchum acutum L  و نام انگليسي Swallow wort  از جمله مهمترين علف هاي هرز تيره استبرق (Asclepiadaceae) است. كاتوس از جمله گياهان مهاجمي است كه براي اولين بار از دشت مغان گزارش شد، اما گسترش آن در سال هاي اخير زياد و حضور آن در مناطق متعددي ... ادامه مطلب

آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن

آشنایی با کرم سفید ریشه و مدیریت تلفیقی آن

۱۸ / ۱۱ / ۱۳۹۴

  کرم سفيد ريشه آفت انواع درختان ميوه هسته دار، دانه دار، درختان غير مثمر، گياهان زينتي و برخي گياهان زراعي در مناطق سرد و معتدل ايران است. حشرات كامل آفت، در مناطق معتدل و سردسير در زمان رسيدن درختان زردآلو در طبيعت پديدار مي شوند، به اين دليل باغداران به ... ادامه مطلب

زنگار سیب

زنگار سیب

۱۸ / ۱۰ / ۱۳۹۴

زنگار سیب لایه ای از بافت های چوب پنبه ای در پوست میوه است که با ایجاد شکافهای ریز و ترک های طولی در مرحله فندقی شدن میوه همراه است. عوامل متعددی همچون تغذیه نامتعادل، شرایط آب و هوایی، سموم شیمیایی، تنش های آبی و ... در ایجاد زنگار موثرند. ... ادامه مطلب