کشت ارقام پرمحصول خطر ابتلا به بلاست برنج را کاهش می دهد
کشت ارقام پرمحصول خطر ابتلا به بلاست برنج را کاهش می دهد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از زمان مبارزه با بیماری بلاست برنج خبر داد. احمد صادقی مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد اظهار کرد: با توجه به فراهم شدن شرایط محیطی برای ظهور و گسترش بیماری بلاست برنج، زیان اقتصادی روی ارقام حساس دور از انتظار نیست. وی افزود: برای کنترل بیماری بلاست برنج در این منطقه باید […]

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از زمان مبارزه با بیماری بلاست برنج خبر داد.

احمد صادقی مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد اظهار کرد: با توجه به فراهم شدن شرایط محیطی برای ظهور و گسترش بیماری بلاست برنج، زیان اقتصادی روی ارقام حساس دور از انتظار نیست.

وی افزود: برای کنترل بیماری بلاست برنج در این منطقه باید ارقام مقاوم و پرمحصول مانند نعمت، فجر، شیرودی و شفق کشت شود.

صادقی عنوان کرد: رعایت فاصله، تراکم بوته در واحد سطح و تقسیط کود ازته از اصول صحیح کشت است که در جلوگیری و کاهش خسارت بیماری بلاست بسیار اهمیت دارد.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: مصرف بی‌رویه کودهای ازته سبب حساسیت و گسترش بیماری و مصرف کودهای پتاسیمی و سیلیکاته سبب افزایش مقاومت گیاه برنج در برابر بیماری می‌شود.

صادقی تصریح کرد: با مشاهده علائم بیماری روی برگ یا در مرحله خوشه‌دهی با ظهور ۳۰ تا ۴۰ درصد خوشه روی ارقام حساس و با قارچکش‌هایی مانند بیم به میزان نیم‌کیلو، وین به میزان ۴۰۰ سی سی، ویستا به میزان ۵۰۰ گرم و ناتیوو به میزان ۱۶۰ گرم در هکتار مبارزه شیمیایی انجام شود.

لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/26RwFp