محققین دانشگاه «سن دیئگو» کالیفرنیا ابتدا با جراحی، استخوان خارجی سر پشه میوه را برداشتند. به گفته این تیم تحقیقاتی، ناحیه جراحی شده به اندازه چند دانه کریستال نمک بود. سپس آن قسمت را با سیلیکن شفاف پر کردند تا فعالیت های مغزی پشه میوه در زیر میکروسکوپ قابل رویت باشد. بعد از این مرحله […]
محققین دانشگاه «سن دیئگو» کالیفرنیا ابتدا با جراحی، استخوان خارجی سر پشه میوه را برداشتند. به گفته این تیم تحقیقاتی، ناحیه جراحی شده به اندازه چند دانه کریستال نمک بود. سپس آن قسمت را با سیلیکن شفاف پر کردند تا فعالیت های مغزی پشه میوه در زیر میکروسکوپ قابل رویت باشد.
بعد از این مرحله محققین سه دوربین به همراه چند آینه گردان بر بالای سر پشه میوه که دارای پوشش شفاف بود، قرار دادند تا فعالیت های مغزی این حشره با دقت بررسی شود. در مرحله آخر با انعکاس نور لیزر بر روی آینه ها و بازتاب آن در مغز حشره، محققین توانستند فعالیت یاخته های عصبی را در مغز پشه مگس شناسایی کنند.
بر اساس تحقیقات انجام گرفته مشخص شد که ۱۰۰ هزار یاخته عصبی در مغز پشه میوه وجود دارد و با بکارگیری این تکنیک می توان تمام فعالیت مغز را رصد کرد. اسم این شیوه عکس برداری “Flyception” است.
تنیجه این تحقیق در نشریه Nature Methods (عکس و فیلم) منتشر شده است.
لینک کوتاه :
https://ippn.ir/?p=2175