تولیدات کشاورزی استان کرمانشاه برند محصول سالم دریافت می کنند

لوگو ارگانیک ایران

چاپ

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با اقداماتی که در حال انجام است امیدواریم تا پنج سال آینده برای کلیه محصولات کشاورزی استان برند محصول سالم بگیریم و استانی باشیم که تولیدکنندگان محصول سالم تولید می کنند.

خسرو شهبازی روز یکشنبه به ایرنا افزود: اقداماتی که امسال در راستای تولید محصولات سالم و ارگانیک داشته ایم جذب ۱۷۰ کارشناس گیاه پزشک بوده است.
وی تصریح کرد: این کارشناسان در قالب ناظرین بر محصولات بخش کشاورزی جذب شده اند و بر ۲۷ هزار هکتار از محصولات سبزی و صیفی که به صورت تازه خوری مصرف می شوند نظارت دارند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اضافه کرد: پیش بینی ما این است که امسال محصولات ۱۰ درصد از ۲۷ هزار هکتار سبزی و صیفی که تحت پوشش ناظرین ما هستند بتوانند برند استاندارد و محصول سالم را بگیرند تا مردم با خیال راحت و آسوده از آن ها استفاده کنند.
شهبازی ادامه داد: چون امسال شروع اجرای طرح سالم سازی محصولات کشاورزی است و احتمال دارد در درون زمین مقداری املاح و کودهای اضافی وجود داشته باشد و کشاورزان نیز اصول و چهارچوب ها را رعایت نکنند به همین دلیل پیش بینی می شود که حداقل ۱۰ درصد برند محصول سالم داشته باشیم.
وی گفت: مردم محصولاتی را که مصرف می کنند باید سالم باشد و از نظر سموم گیاهی، سموم علف کش ها و حشره کش ها و از نظر میزان کودی که مصرف می شود، کمترین مواد مضر در آنها باشد.
از ۹۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی استان کرمانشاه سالانه بیش از چهار میلیون تن انواع مصولات کشاورزی برداشت می شود.