مدیریت تلفیقی بیماری پیرس انگور
مدیریت تلفیقی بیماری پیرس انگور
دســـتورالعمـل اجرایی مـدیریت تلفیقی بیماری پیرس انگور توســـط دفتر پیش‌آگاهی سازمـان حفـظ نباتـات بـا همکـاری محققین موســسه تحقیقات گیاهپزشـکی تهیه و تـدوین گردید.

دســـتورالعمـل اجرایی مـدیریت تلفیقی بیماری پیرس انگور توســـط دفتر پیش‌آگاهی سازمـان حفـظ نباتـات بـا همکـاری محققین موســسه تحقیقات گیاهپزشـکی تهیه و تـدوین گردید.

بیماری پیرس (Pierce disease) یک بیماری آوندی باکتریایی است و از مناطق مختلف پرورش انگور در جهان گزارش شده است. بیماری اولین بار در سال ۱۸۲۹ در غرب کالیفرنیا و چند دهه بعد در فلوریدا و سایر نواحی جنوب شرق آمریکا مشاهده شد.

این بیماری در ایران جزء بیماری‌های نوظهور است و در صورت گسترش، پتانسیل خسارت‌زایی بالایی دارد. در تاکستان‌هایی که تحت تنش دما و خشکی زیاد قرار گرفته‌اند، بارزتر است.

“دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی بیماری پیرس انگور” را از اینجا دریافت کنید: