دســـتورالعمـل اجرایی مـدیریت تلفیقی پژمردگی باکتریایی (پوسیدگی قهوه ای) سیب زمینی توســـط دفتر پیش آگاهی سازمـان حفـظ نباتـات بـا همکـاری محققین موســسه تحقیقات گیاهپزشـکی تهیه و تـدوین گردید.
باکتری Ralstonia solanacearumعامل بیماری پژمردگی سیب زمینی است که از لحاظ اهمیت دومین عامل محدود کننده کشت و تولید سیب زمینی در دنیا محسوب می شود و یکی از مهم ترین و شایع ترین بیماریهای سیب زمینی در مناطق گرمسیری، نیمه گرمسیری و بعضی از مناطق معتدله گرم دنیا می باشد. این بیماری از مناطق نسبتا سرد نیز گزارش شده است و خسارت فراوانی را به این محصول وارد می سازد.
.
برای دریافت دســـتورالعمـل اجرایی مـدیریت تلفیقی پژمردگی باکتریایی (پوسیدگی قهوه ای) سیب زمینی کلیک کنید: