برای مبارزه با مگس مدیترانهای فقط مبارزه شیمیایی موثر نیست و برای کاهش خسارات ناشی از این مگس باید مبارزه همگانی انجام شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان ، این مطلب امروز در جلسه راهکارهای مبارزه با مگس مدیترانه ای به میزبانی اتاق بازرگانی گرگان اعلام شد و پیشگیری و مبارزه همگانی کلید واژه های اصلی این جلسه بود.
کیانوش حق نما مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی گلستان می گوید: مگس مدیترانه ای امسال در ۱۲ هزار هکتار از باغ های استان دیده شد و اکنون باغهای مراوه تپه نیز که از این آفت پاک بودند درگیر آن شدند.
او نصب تله های پیش آگاهی، نظارت مستمر، استفاده از آفت کش ها و افزایش تله های شکار را از جمله راهکارهای مرسوم در مبارزه با مگس مدیترانه ای اعلام کرد.
الهام سالاری عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی هم می گوید: کشورهای دنیا به این نتیجه رسیدند که مبارزه شیمیایی در مبارزه با آفات نتیجه بخش نیست و برای کاهش خسارات این مگس باید مبارزه همگانی را سرلوحه قرار داد.
او با بیان اینکه در دنیا به بهداشت باغ اهمیت زیادی می دهند افزود: چیدن اولین میوه های آلوده و منهدم کردن آنها در چاله هایی با عمق بالای ۵۰ سانتی متر در مبارزه مهم است و با این اقدام، مگس مدیترانه ای به آفت درجه دوم در اروپا و آمریکا تبدیل شده است.