تعیین تکلیف حد استانداردسازی سموم کشاورزی + فیلم
تعیین تکلیف حد استانداردسازی سموم کشاورزی + فیلم
وزیر جهاد کشاورزی از تعیین تکلیف حد استاندارد ۳۰ سم کشاورزی تا پایان امسال به منظور شناسنامه‌دار کردن محصولات و مزارع کشاورزی خبر داد.

وزیر جهاد کشاورزی از تعیین تکلیف حد استاندارد ۳۰ سم کشاورزی تا پایان امسال به منظور شناسنامه‌دار کردن محصولات و مزارع کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری امروز با تاکید بر اهمیت شناسنامه‌دار کردن محصولات و مزارع کشاورزی گفت: برای اجرای این طرح ضروری است در ابتدا همه کود‌های شیمیایی و سموم کشاورزی از استاندارد لازم برخوردار شوند.

غلامرضا نوری با بیان اینکه در این راستا از سموم کشاورزی شروع کرده‌ایم گفت: تا پایان امسال حد استاندارد و مصرف ۳۰ سم کشاورزی در کشور تعیین تکلیف می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در اجرای این برنامه از ورود سموم کشاورزی که کیفیت کمتری دارند و یا از استاندارد لازم برخوردار نیستند، جلوگیری می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اجرای این طرح با همکاری کشاورزان و بهره‌برداران محقق می‌شود.

غلامرضا نوری گفت: محصولات کشاورزی تولیدشده در کشور ما، علیرغم تبلیغات نادرست، نسبت به بسیاری از کشور‌های دنیا سالم و باکیفیت‌تر است و دلیل آن مواد اولیه سموم کشاورزی می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: میزان سموم وارداتی و میزان تولیدات محصولات کشاورزی در کشور ما مشخص است، که این برابری، سلامت مواد غذایی در کشور ما را نشان می‌دهد و چه‌بساکه میزان مصرف سموم نسبت به تولیدات ما بیشتر است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بنابراین چه با هدف صادرات و چه با هدف مصرف داخلی، ما موکلف هستیم طبق قانون محصولات و مزارع کشور را شناسنامه‌دار کنیم.