دریافت گواهی ارتقای سلامت برای صادرات کیوی لازم است
دریافت گواهی ارتقای سلامت برای صادرات کیوی لازم است
صادرات کیوی به خارج از کشور تنها در صورت داشتن گواهی ارتقاء سلامت این محصول امکان پذیر است.

مدیرجهاد جهاد کشاورزی املش گفت: صادرات کیوی به خارج از کشور تنها در صورت داشتن گواهی ارتقاء سلامت این محصول امکان پذیر است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ طاهرغلامی با اشاره به اینکه صادرات کیوی به خارج از کشور تنها در صورت داشتن گواهی ارتقاء سلامت (QR) این محصول امکان پذیر است، افزود: املش بیش از۸۰ هکتار باغ کیوی دارد که با برنامه ریزی، ساماندهی و ارتقاء سلامت محصول، می‌توانیم صادرات کیوی را افزایش دهیم.

مدیر جهاد کشاورزی املش با بیان اینکه صادرات کیوی می‌تواند الگوی خوبی برای صادرات سایر محصولات کشاورزی به ویژه پرتقال باشد، گفت: کیوی صادراتی به کشور هند تائیدیه سلامت محصول را دریافت کرده است و مالزی و هنگ کنگ نیز خواستار سلامت کیوی ما هستند.

طاهر غلامی با بیان اینکه یکی از مهمترین موضوعاتی که باید در صادرات کیوی مدنظر قرار گیرد، مدیریت آفت شپشک است؛ ارتقاء سلامت، سلامت ظاهری و محصولی عاری از شپشک و باقیمانده سموم را از مهمترین ظرفیت‌های صادراتی این محصول دانست و گفت: مبارزه زمستانه، عملیات به‌باغی، هرس، تغذیه و آبیاری اصولی از موضوعات مهمی است که می‌تواند این آفت را در باغ‌هایی کیوی کنترل کند.

وی از باغداران خواست برای دریافت گواهی ارتقاء سلامت محصول و نام نویسی در سامانه سماک هرچه سریعتر به نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه کنند.