معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در سال ۱۴۰۳ پایش جامعی بر روی ۳۶۰ نمونه از محصولات خام کشاورزی در قالب طرح PMS در این شهرستان انجام شد.
دکتر داود سلمان پور اظهار داشت: در راستای تضمین ایمنی مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پایش جامعی در سال ۱۴۰۳ بر روی ۳۶۰ نمونه از محصولات خام کشاورزی در قالب طرح PMS انجام شده است.
وی افزود: در این پایش ها، بررسی دقیق آفتکشها، سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در محصولات کشاورزی مورد ارزیابی قرار گرفت.
دکتر سلمان پور ادامه داد: بر روی این محصولات کشاورزی آزمایشهای تخصصی توسط آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو بر اساس استانداردهای ملی ایران صورت گرفت. وی یادآور شد: همکاری مشترک با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان امکان نظارت یکپارچه بر کل زنجیره تولید را فراهم کرده است و این هماهنگی منجر به ارتقای کیفیت محصولات و کاهش مخاطرات سلامت خواهد شد.
معاون غذا و دارو در پایان با تأکید بر اهمیت تولید محصولات سالم افزود: سلامت مصرفکنندگان اولویت اصلی ماست و به همین منظور برنامهریزی بلندمدتی برای کاهش استفاده از سموم و آفتکشهای غیراستاندارد و مضر در دست اجرا داریم.