هیئت نظارت بر سموم کشور با تصویب علفکش پِندیمِتالین برای کنترل علف هرز سوروف در مزارع نیشکر موافقت کرد.
به گزارش خبر گیاهپزشکی ایران از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حفظ نبات؛ هیئت نظارت بر سموم سازمان حفظ نباتات کشور با تصویب علفکش پِندیمِتالین (Pendimethalin) برای کنترل علفهای هرز مزارع نیشکر موافقت کرد.
بر اساس مصوبه هیئت نظارت بر سموم، دو فرمولاسیون ثبتشده از این ترکیب شامل تیتان EC 33% تولید شرکت آریاشیمی و پرول CS 45.5% تولید شرکت ب.آ.س.اف آلمان، با هدف کنترل علف هرز سوروف در مزارع نیشکر کشور مجاز شناخته شدند.
در این مصوبه تأکید شده است که علفکش تیتان با میزان مصرف ۳.۵ لیتر در هکتار و پرول با میزان ۲.۵ لیتر در هکتار باید بهصورت پیشرویشی و در تناوب با سایر علفکشهای مجاز مورد استفاده قرار گیرند تا از بروز مقاومت در علفهای هرز جلوگیری شود.
شرکتهای دارنده مجوز ملزم به تامین استانداردهای لازم برای آنالیز و کنترل کیفی فرمولاسیونهای مربوطه هستند تا ایمنی و کارایی مصرف این ترکیبات در سطح مزارع تضمین گردد.
سازمان حفظ نباتات کشور تأکید کرده است که این تصمیم در راستای سیاستهای کلان این سازمان برای ارتقای بهرهوری و پایداری در تولید محصولات کشاورزی، و مقابله هدفمند با علفهای هرز خسارتزا از جمله سوروف، اتخاذ شده است.






