افزایش ۲۵ درصدی محصول ارگانیک در کهگیلویه و بویراحمد

ارگانیک

چاپ

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح تولید محصول ارگانیک در سطح دو هزار و ۵۰ هکتار از مزارع و باغ های کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است در حالی که پارسال این طرح در هزار و ۵۰۰ هکتار زمین اجرا شد.
شهرام عسکری افزود: محصول ارگانیک به محصولی گفته می شود که در تمام مراحل رشد با روش طبیعی هماهنگ است و در خاکی که از چند سال قبل هیچ گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر علف هرزکش ها، قارچ کش ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت شده است، رشد می کنند.
مساحت زمین های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار است. از کل اراضی کشاورزی این استان ۸۹ درصد اختصاص به کشت محصولات زراعی دارد. کهگیلویه وبویراحمد حدود ۴۰ هزار هکتار باغ دارد. کشاورزان این استان سالیانه ۷۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و باغی تولید می کنند.
محصولات باغی عمده کهگیلویه وبویراحمد نیز به ترتیب سیب، انگور، گردو در بخش سردسیری و مرکبات در بخش گرمسیری است.

 

 

لینک کوتاه: http://goo.gl/nHHX9y