به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایسنا، اروجعلی محمدی مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان در حاشیهی بازدید از این واحد تحقیقاتی و کشاورزی با اشاره به راه انداری واحد انسکتاریوم شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این واحد برای اولین بار در میان بنگاههای اقتصادی کشاورزی در سطح […]
به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایسنا، اروجعلی محمدی مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان در حاشیهی بازدید از این واحد تحقیقاتی و کشاورزی با اشاره به راه انداری واحد انسکتاریوم شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این واحد برای اولین بار در میان بنگاههای اقتصادی کشاورزی در سطح کشور تاسیس شده و از زمان شروع به کار این واحد، مقدار هفت کیلوگرم زنبور تریکوگراما و پنج میلیون عدد زنبور براکون تولید و در سطح ۲۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی و باغی شرکت رهاسازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مبارزه با آفات در شرایط امروزی کاملا انکارناپذیر است در سال گذشته این شرکت برای مبارزه بیولوژیکی مبلغ ۹ میلیارد ریال هزینه کرده بود که با راهاندازی این واحد مبلغ هفت میلیارد ریال از محل راهاندازی این واحد برای شرکت صرفهجویی مستقیم داشته است.
محمدی تصریح کرد: ممانعت از خسارت، آفات، افزایش راندمان تولید، کاهش استفاده از سموم شیمیایی و تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بالا از آثار غیرمستقیم این نوع مبارزه با آفات است.
وی با تاکید بر اینکه بخش تحقیقات لازمه توسعه و پیشرفت هر بنگاه اقتصادی و کشاورزی است، خاطرنشان کرد: از برنامههای آتی برای توسعهی این شرکت میتوان به پرورش قارچ و باکتریهای مفید و همزیست با گیاهان و همچنین تولید قارچ و باکتریهای آنتاگونیست جهت مبارزه با آفات و بیماریها و سایر روشهای زیستی مبارزه آفات از جمله کفشدوزک و باکتریها خواهد بود.
مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان از آمادگی این واحد تحقیقاتی برای خدمات به کشاورزان و باغداران منطقه خبر داد و گفت: این واحد حاضر است محصولات تولیدی خود را بهصورت ویژه در اختیار آنان قرار داده و مشاوره رایگان به این عزیزان ارائه کند.
وی اضافه کرد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با راهاندازی این واحد تحقیقاتی گامهای جدی و عملی در جهت توسعهی علمی و دانش بنیان که جزء ارکان سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری میباشد، برداشته است.
به گزارش ایسنا، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع کشاورزی، ۲۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه قند، کارخانه لبنیات، کارخانه فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر یکی از شرکتهای منحصربهفرد کشور محسوب میشود.
لینک کوتاه: http://goo.gl/Pb8oNr