کشاورزی در جنوب غربی چین اقدام به پرورش سوسک در مزرعه خود کرده است و هماکنون بیش از ۱۰ میلیون سوسک دارد!
به گزارش فرارو، این کشاورز که لی بینگ کای نام دارد در یک اتاق قفسهبندیشده تاریک و نمور کسبوکار پرسودی برای خود دستوپا کرده است.
سوسکهای ششپا که برای بسیاری از مردم چندشآور هستند اما در چین تجارت میشود. برخی از سوسکها برای مصارف دارویی و ازبینبردن ضایعات غذایی استفاده میشوند اما آقای لی از سوسکها برای غذا استفاده میکند.
او یک سوسک را در دهانش میگذارد و می گوید: مردم اعتقاد ندارند که سوسک چقدر خوب است تا زمانیکه آن را امتحان نکنید متوجه نمیشوید.
یک رستوران کنار جادهای در نزدیکی مزرعه لی از این سوسکها به عنوان طعمدهنده و سوخاری در سس استفاده میکند و به مشتریانش عرضه میکند.
نوع سوسکهایی که لی پرورش میدهد سوسک آمریکایی است که برای درمان انواع بیماریها از قبیل زخم معده، مشکلات تنفسی مصرف میشود. این سوسکها خاصیت تقویتی و نیروبخشی نیز دارند.
به گفته لی مهمترین خاصیت سوسکها این است که دارای ایمنی بالایی هستند و به همین دلیل انسانها پس از خوردن آنها مزایای آن را جذب میکنند.
این کشاورز چینی میگوید سوسکها در چین لقب قدرتمند کوچک دارند چراکه پس از نصفشدن حتی زنده میمانند.
لی به سوسکهایش غذایی ترکیبی از ذرت، پوست میوه و سبزی میدهد و مدعی است که آنان را در محیطی بهداشتی پرورش داده و به آنها غذای مناسب میدهد و هیچچیز در اینجا مصنوعی نیست.
او هر سه ماه یک لیتر سوسک برداشت میکند و بهوسیله آب جوش آنها را خشک میکند.
لی سال گذشته از فروش سوسکهای خشکشده ۹۰۰۰۰ یوان معادل ۱۳۵۰۰ دلار درآمد داشته است.
دختر لی نیز به او کمک میکند و با راهاندازی یک فروشگاه آنلاین سوسکها را میفروشد. قیمت نیم کیلو سوسک خشکشده بین ۱۰۰ تا ۶۰۰ یوان (۱۵ تا ۹۰ دلار) است.
برخی متخصصان چینی این صنعت را ضعیف توصیف کرده که ممکن است آثار نامطلوبی برجای بگذارد.
[توضیح: این حشرات پرورشی “سوسری” نام دارند و از “سوسک”ها متفاوت هستند]














