سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در شهرستان بابلسر تولید می‌شود
سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در شهرستان بابلسر تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود. حسن رزاقی با بیان اینکه قارچ خوراکی جایگزین مناسبی برای پروتئین حیوانی محسوب می شود، اظهار کرد: این محصول سرشار از پروتئین، انواع ویتامین ها، املاح و آنتی اکسیدان است و با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود.

حسن رزاقی با بیان اینکه قارچ خوراکی جایگزین مناسبی برای پروتئین حیوانی محسوب می شود، اظهار کرد: این محصول سرشار از پروتئین، انواع ویتامین ها، املاح و آنتی اکسیدان است و با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع طرفداران زیادی دارد.

وی افزود: در شهرستان بابلسر پنج واحد قارچ خوراکی با مجوز مشاغل خانگی فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر ادامه داد: سالانه بیش از ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و به بازارمصرف عرضه می‌شود.

رزاقی خاطرنشان کرد: پرورش قارچ دکمه‌ای در سالن‌ها و فضای سربسته یک از مزایای کشت و پرورش این محصول است.

 

لینک کوتاه: http://goo.gl/vcHCDp