سه شنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
»   اخبار, اخبار ایران, استان ها, مازندران  »   سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در شهرستان بابلسر تولید می‌شود
2 مرداد 1395 , ساعت 11:27

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر:

سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در شهرستان بابلسر تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: سالانه ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید می‌شود.

حسن رزاقی با بیان اینکه قارچ خوراکی جایگزین مناسبی برای پروتئین حیوانی محسوب می شود، اظهار کرد: این محصول سرشار از پروتئین، انواع ویتامین ها، املاح و آنتی اکسیدان است و با دارا بودن طعم، بو و بافت مطبوع طرفداران زیادی دارد.

وی افزود: در شهرستان بابلسر پنج واحد قارچ خوراکی با مجوز مشاغل خانگی فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر ادامه داد: سالانه بیش از ۲۳۸ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و به بازارمصرف عرضه می‌شود.

رزاقی خاطرنشان کرد: پرورش قارچ دکمه‌ای در سالن‌ها و فضای سربسته یک از مزایای کشت و پرورش این محصول است.

 

لینک کوتاه: http://goo.gl/vcHCDp

خبرگزاری موج

مطالب مرتبط

تیمی از محققان پژوهشکده فناوری‌های زیستی گیاهان دارویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به تولید کنترل شده نهال های تلقیح شده قارچ ترافل (با نام علمی Tuber sp) یا الماس ...
کتاب "راهنمای میدانی قارچ‌های ایران" نوشته دکتر محمدرضا آصف شایان عضو هیات علمی بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور در ۳۶۹ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه تمام رنگی منتشر شد....
معاون مدیرکل دفتر امور گلخانه‌ها و گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی ورود قارچ‌های سمی به بازار را تکذیب کرد و گفت: تاکنون گزارشی در خصوص عرضه قارچ‌های وحشی و صدمات ...
معاون حقوقی رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی، تشدید نظارت‌ها را در زمینه قارچ ترافل از جنگل های هیرکانی خواستار شد. دکتر لعیا جنیدی در نامه‌ای به ...
0 Comments

No Comment.

  • آخرین مطالب

  • برچسب ها