مبارزه بیولوژیک با آفات درسطح پنج هزار هکتار از مزارع گالیکش آغاز شد
مبارزه بیولوژیک با آفات درسطح پنج هزار هکتار از مزارع گالیکش آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش از آغاز مبارزه بیولوژیک با آفات درسطح پنج هزار هکتار از مزارع آفتابگردان، سویا، شالی و پنبه این شهرستان واقع درشرق استان گلستان خبر داد. به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایرنا، حبیب اله زارع  اظهار داشت: مبارزه بیولوژیک با آفات کشاورزی به منظور کاهش مصرف سموم شیمیایی […]

مدیر جهاد کشاورزی گالیکش از آغاز مبارزه بیولوژیک با آفات درسطح پنج هزار هکتار از مزارع آفتابگردان، سویا، شالی و پنبه این شهرستان واقع درشرق استان گلستان خبر داد.

به گزارش گیاهپزشکی ایران (ippn.ir) و به نقل از ایرنا، حبیب اله زارع  اظهار داشت: مبارزه بیولوژیک با آفات کشاورزی به منظور کاهش مصرف سموم شیمیایی و عوارض ناشی از آن بر محیط زیست و انسان و همچنین تولید محصولات سالم و پاک با استفاده از زنبورهای ‘تریکو گراما و براکون’ انجام می شود.
وی گفت: امسال حدود پنج هزار هکتار از اراضی زراعی گالیکش به زیر کشت محصولاتی چون سویا، پنبه، شالی و آفتابگردان رفته است که مبارزه بیولوژیک با آفات در این مزارع آغاز شده است.
زراع اضافه کرد: علاوه بر رهاسازی زنبورهای تریکو گراما و براکون برای مبارزه بیولوژیک در مزارع، طرح مبارزه تلفیقی دیگری با به کارگیری سموم بیولوژیک BT و انواع تله های فرمونی (ماده شیمیایی جاذب آفات) نیز در مزارع شهرستان گالیکش در حال اجرا می باشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون جهاد کشاورزی گالیکش عوامل مبارزه بیولوژیک (زنبورهای تریکو گراما و براکون) را با ۶۰ درصد یارانه دولتی با قیمت مناسب در اختیار کشاورزان قرار می دهد و آنان می توانند با مراجعه به مراکز خدمات این مدیریت نسبت به تهیه آن اقدام نمایند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی گالیکش، سهم کشاورز برای هر گرم زنبور تریکوگراما ۵۱ هزار و ۴۰۰ ریال و هر ۱۰۰۰ عدد زنبور براکون ۸۰ هزار ریال می باشد.
شهرستان گالیکش با افزون بر ۶۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان دارای ۲۹ هزار هکتار اراضی زارعی و باغی است که ۱۲ هزار هکتار آن آبی و بقیه دیم می باشد.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/8U6eWM