تولید کشمش ارگانیک در خراسان‌شمالی در آینده نزدیک

کشمش

چاپ

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی گفت: به زودی کشمش ارگانیک در استان تولید خواهد شد.

مجید تشکری  با اشاره به این‌که کشمش یکی از محصولات صادراتی در این استان است، افزود: کیفیت بالای این محصول و پایین بودن باقی مانده سموم از مهم‌ترین فاکتورهای مورد توجه کشورهای خارجی است.

وی با تاکید بر این‌که میزان باقی مانده سموم در کشمش‌های خراسان‌شمالی در پایین‌ترین سطح موجود قرار دارد و این محصول از کیفیت بالایی برخوردار است، ادامه داد: قرارداد تولید انگورهای ارگانیک با چندین کشاورز در سال جاری منعقد شد اما بیماری سفیدک انگور سبب شد تا محصولات انگور به بار ننشیند.

تشکری با بیان این‌که میانگین تولید انگور در این استان حدود ۱۸۰ هزار تن است، افزود: حدود ۹۰ هزار تن از این مقدار انگور کشمشی است که می‌توان از آن کشمش تولید کرد.

وی ادامه داد: از یک چهارم انگور کشمشی تولید شده در این استان، کشمش فرآوری می‌شود که در سال جاری به علت بروز آفت در باغات انگور ، ۲۵ درصد از این میزان کاهش می‌یابد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی هم‌چنین از کاهش ۲۵ درصدی تولید کشمش در این استان به علت بروز بیماری سفیدک انگور خبر داد.

 

لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/IbYGL4