مسئول فنی و عضو هیئت علمی شرکت هزار دانه ارمن از واحدهای فناور مرکز رشد کشاورزی جهاد دانشگاهی در شهرستان سرپل ذهاب از آمادگی این شرکت برای تولید انبوه این کود بیولوژیک خبر داد.
مهیار شیخ الاسلامی آل آقا اظهار داشت: در مرحله تولید آزمایشی این کود هستیم و پس از تایید موسسه خاک و آب می توانیم این کود رو به تولید انبوه برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: کارخانه فناوری شرکت با هدف تولید کودهای بیولوژیکی و با همکاری شرکت بین المللی Agrilife که دفتر اصلی آن در کشور هندوستان است تاسیس گردیده است. از ابتدای تاسیس کارخانه و حضور در مرکز رشد کشاورزی سرپل ذهاب و طی سالهای گذشته درباره این محصول مطالعات فراوانی صورت پذیرفت و امروز با اشتغال زایی مستقیم برای ۵ نفر عملا به تنها تولید کننده این کود بیولوژیک در غرب کشور تبدیل شده ایم.
شیخ الاسلامی اظهار داشت: ظرفیت تولید کودهای بیولوژیکی مایع در کارخانه شرکت حداقل ۱۵۰ تن در سال می باشد که این مقدار کود مایع در صورت تبدیل به گرانول ۳۰۰۰ تن کود گرانول تولید می کند. این مقدار کود می تواند در سطح ۱۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی مصرف شود.
وی در پایان درباره اهمیت تاسیس این کارخانه گفت: حفظ محیط زیست و کاهش مصرف مواد شیمیایی در خاک، کمک به حفظ تعادل طبیعی عناصر غذایی در خاک، حفظ سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی و کشاورزی و اشتغال جوانان فارغ التحصیل رشته کشاورزی از مهمترین دستاوردهای این شرکت است.
لینک کوتاه خبر: http://goo.gl/VY7B8N