ساختمان جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور امروز در رشت افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما این ساختمان سه طبقه، که ۳۲۰۰ متر مربع زیربنا دارد در زمینی به مساحت حدود ۲ هکتار احداث شده و برای ساخت آن ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است. اعظم خوش خلق سیما رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با […]
ساختمان جدید پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور امروز در رشت افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما این ساختمان سه طبقه، که ۳۲۰۰ متر مربع زیربنا دارد در زمینی به مساحت حدود ۲ هکتار احداث شده و برای ساخت آن ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
اعظم خوش خلق سیما رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با بیان اینکه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال یکی از ۴ پژوهشکده ی بخش کشاورزی کشور است که در حوزه ی جانوری و گیاهی فعالیت می کند،گفت: شناسایی عملکرد ژن ها ، کشت بافت ، انتقال ژن و بررسی اختلالات ژنتیکی موجودات از مهمترین کارکردهای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشور نیز خودکفایی در تولید بذر سالم سیب زمینی را یکی از دستاوردهای پژوهشکده های چهارگانه ی بیوتکنولوژی کشور عنوان کرد و گفت: ایران اکنون با تولید سالانه ی ۵ میلیون تن سیب زمینی رتبه ی سیزدهم جهان را به خود اختصاص داده که جبران کسری واردات آن سالانه برای کشور ۲۹ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته است.
اسکندر زند همچنین انجام پژوهشهای هدفمند با استفاده از فن آوری های نوین را از ماموریت های مهم پژوهشکده های بخش کشاورزی دانست و افزود: تولید پروبیوتکنیکهای مکمل خوراک دام و طیور ، فرمولاسیون غنی سازی مواد غذایی و آرایشی – بهداشتی با استفاده از جلبک ، تکثیر انبوه پایه ها و ارقام تجاری پسته و پژوهشهای مرتبط با انواع، گیاهان دارویی ، آبزیان و ماهیان خاویاری تنها بخشی از مطالعات کاربردی پژوهشکده های بیوتکنولوژی کشاورزی است.
مهرداد بائوج لاهوتی رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز نقش پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال کشور را درآسیب شناسی و بهبود عملکرد محصولات کشاورزی گیلان مهم دانست و افزود:پژوهشهای کاربردی این مرکزمیتواند در حوزه کشت و استحصال مطلوب بادام زمینی،پرورش کرم ابریشم،چای و زیتون منشا خدمات سازنده باشد.
غلامعلی جعفر زاده یکی از نمایندگان رشت در مجلس نیز نقش پژوهشکده های بیو تکنولوژی حوزه کشاورزی را در تحقق عینی اهداف پیش بینی شده در اقتصاد مقاومتی موثر دانست و افزود:ارتقاء بهره وری،افزایش برداشت در واحدسطح، مدیریت زمان و بهبود کیفیت تولید از الزاماتی ست که با دانش محوری نتیجه میدهد.
لینک کوتاه خبر: https://goo.gl/d1xwuo